- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
Aman yesin kazığı o zaman ne yapayımNe güzel canım
:82::82::82: VALLAHİ ya bizimkide öyle ama gözünü korkuttum bu ay almazsan çok pahalı olur diyekorkudan ocak ayında aldı
biz daha karar bile veremedik
araşştırın int falan çok güzel ve uygun oteller var
bakıyorumda çok seçenek var Anatalya tarafı düşünüyorum ama bakalım eşim bir rezerve ettirmeye kalksında
ohh ne güzel şimdiden tatil planı yapılıyor
malesefki biz gidemicez seneye yaz araba almayı düşündüğümüz için tatili erteliyoruz
bende amann gideriz elbet bi arabamız olsunda arabaya atalar gideriz diyorum daha kızımda küçük
seneye yaz kısmetse gitmeyi düşünüyoruz ölmezsek sağ kalırsak eğer
evet cnm o yüzden sıkıyoruz dişimizi inş olurOLSUN canım sizinde plan güzel yani
hayırlısı ile alırsınız inşallah
saol tatlım beniminşallah canım
günaydın kızlarr hava gene soğudu yaabugünde liseden kızlarla toplaşıcaz çok heyecanlıyım kaç yıldır görmediğim arkadaşlarımı görücem hepsininde birer çocukları var uzun zaman sonra bu buluşma güzel olucak inşş
günaydın kızlarr hava gene soğudu yaabugünde liseden kızlarla toplaşıcaz çok heyecanlıyım kaç yıldır görmediğim arkadaşlarımı görücem hepsininde birer çocukları var uzun zaman sonra bu buluşma güzel olucak inşş
selam kızçelerimm nisanurum ne kadan güzel bi buluşmaben cesaret edemezdim sonuçta uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım muhabbet bulamam belki diye buda benim düşüncem işte ama inşallah güzel geçer buluşmanız.sipaydim de gelmiş oh hoşgelmişşş nasılsın kuzucum:97:skopumm:76:
Ne dil çıkarıyorsun kız:76:naber ben çok sıkılıyorum hafta sonu evdeyim:84:
:90::90:ne bileyim skobum sana çok alıştım ya burda sanki hep tanışıyoruz gibi olduğundan çok yakın hissediyorum işte öyle oyüzden anladın sen onudün nişanlım geldi akşam film izledik süperdii :81:busabah da gitti :85 lsun yine gelecek sen de kayınvalidene git kız skobum:90:arkadaşın filan yokmu :26:ki
Kayınvalidemi her gün görüyorum onun yanında daha çok sıkılıyorumArkadaşların işi gücü var ki Ne izlediniz Nişanlılık dönemide çok güzel oluyor ya
pardon seni seviyorumnewyork da beş minaree
Tamam bizde bu akşam izlicez