Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

aa negüzel bende bursalıyım:KK1: yaşım 29 sen ben evdeyim çalışmıyorum iş yok bulamıyorum malesef

anamm kimse yazmamış kaç gündür nerdesiniz hanımlarr :63::63:[

canım kimse gelmiyor artık :KK14:
evet yaa önceden ne güzel sohbetlerimiz vardıı hey gidi günler heyy:KK1::KK1:
nbr tatlımm özledim kız sizi heee:KK53:
merhaba ben yeni üyeyim nasılsınız
hoşgeldin cnmm iyiyiz allahaşükür sen nasılsıun
...keşke bebek kalabilseydim
neden kızzz:44::44:

iyi geceler kızlar
nasılsınız artık sık gelemicem maalesef iş yerinde birimim değişti yeni birimde int bilg yok o yuzden gelemiyorum artık buraya:KK59::KK59: annemlere geldikçe yazarım aksamları sizede öptüm
skop hülya sipit öptüm canlarım:KK58::KK58::KK58:

iyi geceler kızlar
nasılsınız artık sık gelemicem maalesef iş yerinde birimim değişti yeni birimde int bilg yok o yuzden gelemiyorum artık buraya:KK59::KK59: annemlere geldikçe yazarım aksamları sizede öptüm
skop hülya sipit öptüm canlarım:KK58::KK58::KK58:

Hadi ya:KK14::KK14:Bende seni öptüm canım girincec yaz bize:KK70:

kızlaaarrrrrrr nabeeer çok çok özledim sizi diğer üyeliğimi iptal ettirdim bunu önceden açmıştım duruyodu bi kenarda artık bununla giricem kk ya mienseram skopcamm nihanımm nasılsınız kızlarr uzun zaman oldu konuşmayalı özledim kız sizi valla

kızlaaarrrrrrr nabeeer çok çok özledim sizi diğer üyeliğimi iptal ettirdim bunu önceden açmıştım duruyodu bi kenarda artık bununla giricem kk ya mienseram skopcamm nihanımm nasılsınız kızlarr uzun zaman oldu konuşmayalı özledim kız sizi valla

Oyy o nisayı yerim ben:KK19:İyi canım ne olsun işte dağıldık ya:KK59:

hele şükür buldum sizi mienseram skopcam nihanımm özledim sizleri valla üyeliğimi iptal ettirdim diğeri varda onuda iptal etmişler bende yeni açtım bunuda etmezler inşallahh:KK9::KK9: ne yapıyosunuz kızlarr mienseram düğününe ne kadar kaldı arada uğrayın topiğe :KK62::KK62:

Son düzenleme:
hele şükür buldum sizi mienseram skopcam nihanımm özledim sizleri valla üyeliğimi iptal ettirdim diğeri varda onuda iptal etmişler bende yeni açtım bunuda etmezler inşallahh:KK9::KK9: ne yapıyosunuz kızlarr mienseram düğününe ne kadar kaldı arada uğrayın topiğe :KK62::KK62:
hülyammm:98:
Çok ıssız kaldı burası:KK31::KK31:
evet skopum çok ıssız bıraktık ve koptuk sanki birbirimizden:KK22:
he valla bacılarımm nerdesiniz özledim sizi yaa :KK43::KK43:
bende özledim canım çok
haftaya düğünüm var kızlar cuma ve cumartesi akşamı:KK69:

X