Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burası bizim evimiz. 4 ay sonra ayrılacağım bu evden. sizinlede paylaşmak istedim. çok karanlık bi ev gibi çıkmış ama değil aslında. çok ferah sanırım fotoları gece çektiğim için böyle
burasıda bizim odamız küçük bi ev ama idare ediyoruz
Kücük olsunda senin olsun be ablacim...
Bir yandan kendi evini kurmanin mutlulugu bir yandanda bu evde yasadigin aci tatli hatiralarla avunacaksin...:çok üzgünüm:
Off konusmayim simdi sabah sabah...güle güle oturun güzelim:1hug:
canım önemli olan küçük olması degil içindeki huzur yavrum.........
işallah senin yuvanda mutlu bır yuva olur....canım arkadasım.......öptum kocaman.balım benim....
canım benim evlendikten sonra bu eve her gelişinde ne anılar canlanacak gözünde rabbim bu eve hep mutlu bi şekilde gelmeni nasip etsin tatlım....sositososito
sel canımm Çok sıcak ve gÜzel bır evınız var...
Rabbım huzuru,saĞlıĞı ve mutluluĞunuzu eksık etmesın ınŞ.evınızden...
Ooo Çeyızler hazırlanıyorr ne gÜzel yaa....
Eviniz çok sıcak geldi bana, odan aynı benim odama benziyor, benim tek yataktı yalnız:) .Sanki kendi odamı gördüm ya dolap falan aynı yerde yanında tv... Allah kolaylık versin düğün hazırlığında size yorucu ama tatlı bi telaş.Mutluluklar dilerim :1hug: