işler açılıyor değil mi yavaş yavaş seni puannın kaç tatlım
kızlar birazdan bir iş görüşmesine gidicem dua edin benim için olurmu
geldim kızlar görüşmem iyi gitti bakalım biz size dönücez dediler inşallah hayırlısı olur hepimiz için tatlım çok dua ediyorum inan kamelya beraber başlasak ne süper oluropuyorumnanaktan
Evet canım yaa yaşlanıyoruzz yaaa offffff... daha iş yok güç yok koca yokkk .anneeeciiimm büyümek istemiyorummmm
:1no2:
bu arada dün aşkıma kızdım burdanda söylendim ama bugün onla gittim iş görüşmelerine canım uğurlu geldi bana :asigim:
bu arada dün aşkıma kızdım burdanda söylendim ama bugün onla gittim iş görüşmelerine canım uğurlu geldi bana :asigim:
Ayy canım aranızın düzelmesine cok sevindimm.. bu arada inşallah sevgilin ugur getirir sanaaa:))
vicdancım ne güzel ikimizde aynı gün bi iş görüşmesine gitmişiz ve olumlu geçmiş ama şimdiden sevinmicem en sonytaşadıklarımdan sonra:çok üzgünüm: bakalım hayırlısı,,,sengözlerimebaksanab
kızlar bu yaş konusun da beni koplekse soktunuz siz yaşlandıysanız ben öleyim barimafoldumben
nbr canımın içi nelr yaptın bakema.s.
Vicdancımm gecen hafta falcıya gitmiştimmm iş içinnnn:) kız bana dediki 16 günle 21 gün arası iş görüşmen olacakk ..dur bakalım 10 gün oldu ...sabırsızlıkla bekliyorm eger bu süreye kadar cıkmazssa kızın yanına tekrardan gidecegimmm..Allahım işim gücüm artık fallara kaldıı :roflol:
İyi akşamlar hanımlar var mı aranızda işe yerleşen
Ayy canım aranızın düzelmesine cok sevindimm.. bu arada inşallah sevgilin ugur getirir sanaaa:))
süper bir haber bu çifte sevinç desene allah bozmasın canım:teytey:
sen kaç yaşındasın diye sorsam benden gençsindir kesin
Ne yapim tatlımmmm evdeyim tüm günn...bende yeni bir iş için başvuru yaptım..umarım mülakata davet ederler..
çıkarsa dediği bana da baktırıver bacım ya:teytey:a.s.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalarrr. kızlar bugün hepimiz içinn dua edecegimmm...a.s.