Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

insanın yüzünü değiştiriyor kız önmeli olmaznı benide yoldulsrdı bir ara oturup ağladydym valla

sen sarışın mavi gözlümüsün gızzzzzzzzz

öle sapsarı degilim ama sarıyım yani evet gözlerimde yeşil

sen kendinmi alıyosun kaşlarını

benimde bikere resmen iki gece gözüme uyku girmemişti

bi kuaföre gitmiştim agdayla almıştı kaşımı ya hepsini alsaydı anaaa gerçi hepsi alınmış gibi bişe yaptıydı orası ayrıda

ondan sonrada bidaha gitmedim güvenmiyorum kuoförlere onların derdi yolmak sadece kötü olmuş güzel olmuş takmıyolar pek

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben sinir küpüyüm benimki kendinden geçmiş bana iş arıyo yok şurda eleman arıyorlar bak yok burda arıyorlar bak ayy deli etti beni dedim yeter artık midem bulandı gidip gidip form doldurmaktan ee diyo nasıl iş bulacan dedim sende bi 6 ay iş arada ondan sonra bana hak veriyonmu vermiyonmu görüşelim bide 1,5 saat beni beklettikten sonra geldi hadi gel eve götüreyim seni demezmi ee dedim neden bekletttin beni bu kadar şimdi küstüm konuşmuyorum onla:dilcikar:

ağdayla sakın aldırma anacım bir yapıştırıyor elinde ne kalırsa artık bn aldırıyorum tatlım hem daha iyi oluyor hem güvendiğim yer:teytey:

ah canım benim kocada olsa sevgilide olsa halden anlamıyorlar anacımklava:benimkide aynı

Canım o seni 1.5 saat bekletiyorsa sende onu 2 saat beklett ..bak bakalım nasılmış görsünn... Bu arada bende artık başvuru yapmaktan midem bulanır hale geldimm..form felan görmek istemiyorum...şunu anladım torpil olmadan hiç bişe olmuyorrr..:1no2:

haklısın canım ama kıyamma ki ben ama bi gün sabrım taştımı olacağı ooklava:

Ayy hadi canım ALLAH YARDIMCIN OLSUNN ..Güzel haberlerini bekliyoruzzz......Bende yeni bir iş başvurusu yaptım bakalım artık....

Yaa hadi bir telefon calsada başvurdugum yerlerden biri beni arasaaaa...görüşmeye davet etse sonrada işi alındınız deseee..yaa cokmu şey istiyorummmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm:

geldim kızlar görüşmem iyi gitti bakalım biz size dönücez dediler inşallah hayırlısı olur hepimiz için tatlım çok dua ediyorum inan kamelya beraber başlasak ne süper oluropuyorumnanaktan

vicdancım hayırlı olsun canım bu aralar işlerde kıpırdanmalar var hadi bakalım

geldim kızlar görüşmem iyi gitti bakalım biz size dönücez dediler inşallah hayırlısı olur hepimiz için tatlım çok dua ediyorum inan kamelya beraber başlasak ne süper oluropuyorumnanaktan

Canım inşallah bu ay bize ugur getirecekk :1hug: nede olsa dogum günümüzde yaklaşıyorr..Allahım hepimize hayırlı iş kapıları acsınn..egerki beraber aynı zaman içinde işe başlarsak dogdumuz günün bir hikmeti var dicegimm alkisalkisalkis

inşallah canımbenim 22 haziranvereliniortakhep uğur getirmiştir bana bu sene beraber kutlıycaz değil mi kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…