Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Kızlar bugün rüyamda ne gördüm biliyormusunuzzz.. hayır olsun inşallahhhhh.....yaa cok küçük yavru bir kuzu gördümm.. Biri getirip bana kuzu verdi böyle bembeyaz küçücük birşeydi ayy cok tatlıydıı ..:icecream:

ben bayılırım kuzulara aşkımda bana kuzu der hep:eek:Rüyada kuzu güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanırmış anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzzzzzz hihoyyytseni everiyoz bir galiba

çok sağol ttalım benim ne var ne yok bu arada:1hug:

Ne olsun canım yaaa monoton bir şekilde sürüyo hayatımm..yaa bir spora felanmı yazılayım diyorumm .bir ara aklımna şey geldi tekwandoyamı gitsemmm dedim.. sonra bir yerimi felan kırarım bide işim yok onla ugrasmak zorunda kalırım kaydirigubbakcemile3

ben bayılırım kuzulara aşkımda bana kuzu der hep:eek:Rüyada kuzu güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanırmış anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzzzzzz hihoyyytseni everiyoz bir galiba

Nerdee canım yaa nerdeeeee...:1hug: agzından bal damlıyoo..tatlım evleneyimde cocuk bir yerde kalsınnnnnnnnnn:lepi: inşallah bakalım falcı kadında zaten şey dedii ekim ayı gibi sana nişan gözüküyorrr..ayy ben kendimi iyce kaptırdım vallahiiiiii... kaydirigubbakcemile3..

ayyyyyyyyyyyyyyyy inşallah darısı başıma hadi bakemalkisalkisalkisvalla tabir öyle deyo ben onu yalancısıyım sengözlerimebaksanabbu arada dans kurslarını da düşün derim çok eğlenceli oluyor

kızlar naber

herkes beklemede desenize buara olsun ya umudumuz var hiç olmassa

benimde umudum pazarteside bakalım herşeyin hayırlısı....

kamelya beyaz ve kuzu çok güzel inşş.. hayırlı bi haber alırsın tez zamanda

beyaz toprak dileklerin için tşkürler

hepimiz genciz takmayın yaşlar önemli degil kaç yaşında hissediyosan o yaştadır insan
zemuszemus

selam kızlar cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inş. umarım benide unutmamışsınızdır ben sizleri unutmadım:1hug:

çok çok dua ettim bugün allahım kabul eder inşallahalkisalkisalkisnasılsınız kızlar

evdeyim pinekliyorum canım yarın olsada beklediğim tel gelse diyorum hayırlısı ile tabii beyfendide yok ailesinin yanına gitti kontürüde bitmiş zavallımın kulubeden aradı sabah:teselli:eek:nlada görüşemez olduk bugün malesef, tabi bendede yok kontür iki çıplak bi hamam hesabıkafamçokkarıştı:roflol:

evdeyim pinekliyorum canım yarın olsada beklediğim tel gelse diyorum hayırlısı ile tabii beyfendide yok ailesinin yanına gitti kontürüde bitmiş zavallımın kulubeden aradı sabah:teselli:eek:nlada görüşemez olduk bugün malesef, tabi bendede yok kontür iki çıplak bi hamam hesabıkafamçokkarıştı:roflol:

kıyamamış bak sana nasıl aramışkaydirigubbakcemile

X