Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

canım sen gerçekten zor olanı başarıyosun
Allah ım en kısa sürede önce sevgiline hemen sonrada sana iş versinki hayırlıyla halledin şu evlilik işini
bak hiç yüzünü bile görmediğin insanlar dua ediyo birbirimiz için edilen bu dualar kabul olacak bence ben buna inanıyorum
opuyorumnanaktan

Allah razı olsun canımm cok tşk ederim a.s. Allahım herkesin gönlüne göre versinn.. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsunnn..

ne kadarda tanıdık bu anlattıkların ben sırf bu yüzden annemle babmdan saklıyorum ilişkimi çünkü yarınıma güvenmiyorum ne yalan söyliyim aşk karın doyurmuyor doğru:çok üzgünüm:

Ay canım benimm seni cok iyi anlıyorumm. yaa artık carşıda şurda burda biri bizi görür aileme laf yetiştirir diye tırsıyorumm .yaa yaşımızda tamm küçük degil.. milletin agzı torbada degilki büzesinn. başlarlar madem anlaştıgı biri var okul bitti ee niye evlenmiyo niye nişanlanmıyoo felan filann..o yüzden bende rahatca jareket etmek için en azından nişan olsun istiyorumm senağlama

Ay canım benimm seni cok iyi anlıyorumm. yaa artık carşıda şurda burda biri bizi görür aileme laf yetiştirir diye tırsıyorumm .yaa yaşımızda tamm küçük degil.. milletin agzı torbada degilki büzesinn. başlarlar madem anlaştıgı biri var okul bitti ee niye evlenmiyo niye nişanlanmıyoo felan filann..o yüzden bende rahatca jareket etmek için en azından nişan olsun istiyorumm senağlama

yerden göge kadar haklısın canım ne denirki nişanlı olsanız kimsede başınızı agrıtmazz
opuyorumnanaktan

evdeim cnm çalışıodum ayrıldım işten
evde şuan dılarıya havlu ve tülbent oyası yaparak can sıkıntımı gideriorum

nişan olsa ne olacak anacım bu seferde evlenin diyecekelr iş yok askerlik duruyor bilmiyorum ki ya:1no2:

vicdannnn naber cicimm sevgilim yok kafam rahat ohh hayat banamı güzel şimdii zemuszemus

evdeim cnm çalışıodum ayrıldım işten
evde şuan dılarıya havlu ve tülbent oyası yaparak can sıkıntımı gideriorum

güzel tatlım evde boş oturmak gibi sıkıcı bişey yoktur hayatta daha!!!
bişelerle ugraşmak gerek çok iyi yapıosun
vereliniortak

kızlar size bişey sorcam böle sürekli bilgisayarın başındayız gözlerimiz noluyo böle ya
benim gözlerim saglam bozulmasından çok korkuyorum ama bu gidişlede bozulur gibime geliyo

pc gözlüğü filan varmı bi bilginiz varmı gözle ilgili bölümü bulamadım varmı

vicdannnn naber cicimm sevgilim yok kafam rahat ohh hayat banamı güzel şimdii zemuszemus

valla kafan rahat uzat ayaklarını sadece kendinlesin kalbini geleceğini düşlerini bölmene gerek yok kalbiinin kırılma durumu yok tadını çıkaropuyorumnanaktan

kızlar size bişey sorcam böle sürekli bilgisayarın başındayız gözlerimiz noluyo böle ya
benim gözlerim saglam bozulmasından çok korkuyorum ama bu gidişlede bozulur gibime geliyo

pc gözlüğü filan varmı bi bilginiz varmı gözle ilgili bölümü bulamadım varmı

benim gözlerim far gibi anacım hayatta birşeycik olmaz:1shok:aynen böle vallasırnaşık şey

X