kızlar slmm bu gece uyumak yok heycanlıyıııııııııııız
oda güzel insan bizide çağırır değil mi ama ne güzel takılırdık
ne zaman açıklanıyo kızlar bu 1.nci
ama ukraynamı ne bi ülke var böle kırmızı giymişti kadın adamlarla dans ediyodu filan onuda begendim ben valla
ayy canım süper olurdu ya hergün gezerdik ora bura işimiz yok takıntımız yokk ohh vallaa kaydirigubbakcemile3
ya kızlar gerçekten bizdemi acaba diğer ülkeler nasıl ama hadise çıktıya içim şöle cızz cızz etti valla kanımızda acayip milliyetçilik var her ülke bizim gibi diildir yaaa biz Türkler farklıyız hepppp
ne mutlu Türküm diyene..... :hooray:
ama cepte boş:roflol::roflol::roflol:
kızlar oylama başladıııııııııııııııııııııııııııııı
olsun yürüyerek gezerdik oraya buraya bakardıkk lokantaların önündeki tavuklara bakardık ekmegimizi cama sürerdikk kaydirigubbakcemile3
ya kızlar gerçekten bizdemi acaba diğer ülkeler nasıl ama hadise çıktıya içim şöle cızz cızz etti valla kanımızda acayip milliyetçilik var her ülke bizim gibi diildir yaaa biz Türkler farklıyız hepppp
ne mutlu Türküm diyene..... :hooray:
emrahmıyız sezercik mi kızzzzzzzzzzzzzzzzdelikafadulden
Aynen canım katılıyorumm.. bende İzlerken bir yandan duygulandım bir yandan heycanlandımm.. cok garip bir duygu..hadise orda şarkı söylüyor ben burda ondan cok heycanlanıyorumm..ciddiyim bizim gibi bir ülke daha yokkk....NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEE....
Aynen canım katılıyorumm.. bende İzlerken bir yandan duygulandım bir yandan heycanlandımm.. cok garip bir duygu..hadise orda şarkı söylüyor ben burda ondan cok heycanlanıyorumm..ciddiyim bizim gibi bir ülke daha yokkk....NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEE....
benim hiç param olmadı abiiiiiiiiiiiiiiiiiiisenağlama
benim hiç param olmadı abiiiiiiiiiiiiiiiiiiisenağlama
Oyy ben sana kıyamam..dur ablacımm ben işe gireyim.. başta sen olmak üzere kim var kim yokk dagıtacagım parayı kaydirigubbakcemile3
Oyy ben sana kıyamam..dur ablacımm ben işe gireyim.. başta sen olmak üzere kim var kim yokk dagıtacagım parayı kaydirigubbakcemile3