- 17 Şubat 2007
- 1.104
- 0
evlere baklava açıp satsammı kızlar
Kız senin baklavacılık yeteneginde var maşallahhh.. bende oda yokk..anaaa ben bitmişimmm...kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız senin baklavacılık yeteneginde var maşallahhh.. bende oda yokk..anaaa ben bitmişimmm...kaydirigubbakcemile3
kesinlikle kaydirigubbakcemile3denendi onaylandı
kesinlikle kaydirigubbakcemile3denendi onaylandı
süpersinnnn ....canımm bir kişilik kontenjanda bana ayırrr...şu baklava işini banada ögrettt..kaydirigubbakcemile3 iş miş bulamzsam en azından ekmek param cıkarrr..kaydirigubbakcemile3
maşallahhh vicdan maşallahhh
süpersinnnn ....canımm bir kişilik kontenjanda bana ayırrr...şu baklava işini banada ögrettt..kaydirigubbakcemile3 iş miş bulamzsam en azından ekmek param cıkarrr..kaydirigubbakcemile3
kızz boncukkk dert etme iş buldukkk allahhhhhhhhhhhh :teytey::teytey: baklavacıı oluyorummmmmmm girişimci bir iş kadını adayıyım bu günden sonraaa....:dance:
seve sevedelikafadulden
kızz boncukkk dert etme iş buldukkk allahhhhhhhhhhhh :teytey::teytey: baklavacıı oluyorummmmmmm girişimci bir iş kadını adayıyım bu günden sonraaa....:dance:
çalışıcam anacım kaynanam yapsın ne yapcekse
baklavacı zinciri açalım adı ne olaki:uhm: