- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benm geldimmmmmm nasılsınızz.. beni sormayın bugün acayip sinirliydimm....
Canım hiç sorma yaa..normalde sakin bir insanım kızın biri deli etti beniklava:....Kursta Arkadaşla biz en arka sırada oturuyordukk hoca slayt izletiyorduu ..yanımda oturan arkadas ekranı göremiyor daha dogrusu uzagı göremiyor diye ikinci sıraya gecelimmi dedi.. Bende peki dedimm...sonra biz kalktık yerimizden ikinci sıraya gectikk..arkadasım dediki yaa peçeten varmı bende var dedimm...önümüzdeki kızz sesli bir şekilde dersin ortasında ne konuşuyosunuz demezmiiiiiii konuşmayınn dedii.. delii oldumm yaa daha oraya oturalıı 1 dk gecmediii...ne oluyoo yaaa dedimm buraya oturalı bir dk olmadı ne konuşması dedimm... hayalmi görüyosun sen..yoksa cokmu pinpiriklisin dedim..kıza bir bagırdımm dersin ortasındaa.. arkadaslar beni zor zaptettiii..derste olmazsaydık üstüne yürürdüm kesinn...klava:
Ne olurr ALLAHIMMMM 1. olalımm.... 2. azerbaycan olsunn. 3. bosna hersek........
milliyetçi olmak gerek değil mi:teytey:
milliyetçi olmak gerek değil mi:teytey:
ben geldim bu arada
ben geldim bu arada