Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

nese şimdilik ben çıkayım temizlik yapcam offff yine gelecem ama burayı çok sevdimmmm

Kızlarrrrr Kızlarrrrrrr bakın ne ögrendim dileginiz varsaaa 41 zeytin yaprağına 41 ihlas okuyup cuma günü sela vakti akan suya atın mümkünse 3 cuma yapın dilekleriniz kabul oluyormuşş.. Ayy ben bunu haftaya cuma günü yapacagımmm..ınşallahh kısmet kapımız acılır..Sızinde bildiginiz böyle şeyler dilek duaları rısk duları varsa paylaşalımmmmm.....:teytey:

saol canım
ya bu dilek işini önce sen yap bakalım olursa arkandan bizde geliriz
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Tamam canım ben yapacagım akrata gidip zeytin yapragı almam gerekiyor...haftaya yaparım kısmet olursa..

hoşbulduuk canlarım ne olacak biz<im bu halimiz arkadaşlar ya işsiz işsiz -tatlicadiarzu-

ben inşaatçıyım ttalım banka alımları nisan ayında çok oluyor bildiğime göre ama hayırlısı önün açık bence senin

denizbankası 45 şube açacakmış öle yazıyodu ama ben inanmıyorum artık böle şeylere yaklaşık 2 yıldır bekliyorum başvurmadıgım banka kalmadı valla ilk mezun oldugumda nasıl heyacanlıydım yaaa!!! -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…