Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu topık çok isabetli olmuş bende bekar ve işsiz iş bulsamda iyisini bulamıyorum malesef off off klava:
kpss ye çalışmadan girince sonuç hüsran oluyor malesef şimdi aklım başıma geldi çalışacam başka çare yok devletten başka bizi işe alacak kimse yok galiba
kızlar bu topık çok isabetli olmuş bende bekar ve işsiz iş bulsamda iyisini bulamıyorum malesef off off klava:
bende atamaları bekliyorum bu ayın sonu gibi atamalar var kızlar inşallah
inş herkes işli güçlü olur bide eşliii kaydirigubbakcemile5:lepi::Saruboceq:
İnş. canım benimm ben sinir stresten hasta oldum sakın üzülmeyinnyerimseniben
En önemlisi can sağlığıŞeniz
Canım cok haklısın üzülmekle elmize bişe geçmiyo ama yapı meselesi bide.. ne kadar takmıcam desemde takıyorum.. zaten duygusal biriyimm..
İnş. canım benimm ben sinir stresten hasta oldum sakın üzülmeyinnyerimseniben
En önemlisi can sağlığıŞeniz
Aptal kafamm keşke kpss hazırlansaydımm.. 2008 haziranda mezun oldum aman daha erken dedim öylesine sınava girdimm..puan tabi berbat geldi..ama seneye kadar istedigim gibi bir işe giremezsem bir kursa yazılıp adam akıllı kpss hazırlanacagımm...
canım ya niye bukadar stres yapıosun henüz 21 yaşındasın sanırım ne zamandır işsizsiz hiç işe girdinmi çokmu oldu soru
herşey yoluna girer Allah ın izniyle çokta fazla takma kafana
valla canım işe girsende girmesende kpss ye hazırlan bence çünkü hiç bişeyin garantisi yok hadi güle güle deyiveriyolar en azından devlete yerleşebilirsek böle bi durum olmaz
bende 2007 mezun oldum aman daha erken dedim bak şimdide geç olacak -tatlicadiarzu-
Ayy canım walla bende kafaya çok takan biriyim halen de akıllanmadım halen canımı sıkıyorumm:çok üzgünüm:
Ben de çok duygusalımdır burcun ne kiidelikafadulden
canım burcum yengeççç..ya senin ?
Canım benim de Teraziiyerimseniben
Ama duygusalımdırr.a.s
Sevgilim de Yengeççkaydirigubbakcemile3