Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlar bu topık çok isabetli olmuş bende bekar ve işsiz iş bulsamda iyisini bulamıyorum malesef off off :eek:klava:

kpss ye çalışmadan girince sonuç hüsran oluyor malesef şimdi aklım başıma geldi çalışacam başka çare yok devletten başka bizi işe alacak kimse yok galiba :nazar:

kızlar bu topık çok isabetli olmuş bende bekar ve işsiz iş bulsamda iyisini bulamıyorum malesef off off :eek:klava:

oyy oyy ben hiç bi iş bulamadım iyi kötü diye ayırt bile etme tecrübem yok senin en azından bu iş iyi bu kötü diyebilirsin kaydirigubbakcemile3

kpss ye çalışmadan girince sonuç hüsran oluyor malesef şimdi aklım başıma geldi çalışacam başka çare yok devletten başka bizi işe alacak kimse yok galiba :nazar:

Ben kpss ye çalıştımda ne olduuu :nazar:
Şimdi tekrar atamalar varmış haberiniz var mı duydunuz mu yerimseniben

bende atamaları bekliyorum bu ayın sonu gibi atamalar var kızlar inşallah

inş herkes işli güçlü olur bide eşliii kaydirigubbakcemile5:lepi::Saruboceq:

Aptal kafamm keşke kpss hazırlansaydımm.. 2008 haziranda mezun oldum aman daha erken dedim öylesine sınava girdimm..puan tabi berbat geldi..ama seneye kadar istedigim gibi bir işe giremezsem bir kursa yazılıp adam akıllı kpss hazırlanacagımm...

İnş. canım benimm ben sinir stresten hasta oldum sakın üzülmeyinnyerimseniben
En önemlisi can sağlığıŞeniz

Canım cok haklısın üzülmekle elmize bişe geçmiyo ama yapı meselesi bide.. ne kadar takmıcam desemde takıyorum.. zaten duygusal biriyimm..

Canım cok haklısın üzülmekle elmize bişe geçmiyo ama yapı meselesi bide.. ne kadar takmıcam desemde takıyorum.. zaten duygusal biriyimm..

Ayy canım walla bende kafaya çok takan biriyim halen de akıllanmadım halen canımı sıkıyorumm:çok üzgünüm:
Ben de çok duygusalımdır burcun ne kiidelikafadulden

İnş. canım benimm ben sinir stresten hasta oldum sakın üzülmeyinnyerimseniben
En önemlisi can sağlığıŞeniz

canım ya niye bukadar stres yapıosun henüz 21 yaşındasın sanırım ne zamandır işsizsiz hiç işe girdinmi çokmu oldu soru :eek:
herşey yoluna girer Allah ın izniyle çokta fazla takma kafana

Aptal kafamm keşke kpss hazırlansaydımm.. 2008 haziranda mezun oldum aman daha erken dedim öylesine sınava girdimm..puan tabi berbat geldi..ama seneye kadar istedigim gibi bir işe giremezsem bir kursa yazılıp adam akıllı kpss hazırlanacagımm...

valla canım işe girsende girmesende kpss ye hazırlan bence çünkü hiç bişeyin garantisi yok hadi güle güle deyiveriyolar en azından devlete yerleşebilirsek böle bi durum olmaz
bende 2007 mezun oldum aman daha erken dedim bak şimdide geç olacak
-tatlicadiarzu-

canım ya niye bukadar stres yapıosun henüz 21 yaşındasın sanırım ne zamandır işsizsiz hiç işe girdinmi çokmu oldu soru :eek:
herşey yoluna girer Allah ın izniyle çokta fazla takma kafana

20 yaşındayım henüzz tatlım yaa:eek:
1-1.5 ay önce işten çıkartıldım kriz sebebiyle haksız yere çok canım sıkıldı gerçekten de pfffff:çok üzgünüm:

valla canım işe girsende girmesende kpss ye hazırlan bence çünkü hiç bişeyin garantisi yok hadi güle güle deyiveriyolar en azından devlete yerleşebilirsek böle bi durum olmaz
bende 2007 mezun oldum aman daha erken dedim bak şimdide geç olacak
-tatlicadiarzu-

Kesinlikle canım memur olmak bana da mantıklı geliyoo özele güvenilmiyoo kapının önüne koyuveriyolar.Ama memur olursan güvenli işten çıkartılma derdin yok.Cumatesi ve Pazar tatil.Ayrıca sabah 9 akşam 5 ohhh ne güzell yaahihoyyyt

Canım benim de Teraziiyerimseniben
Ama duygusalımdırr.a.s
Sevgilim de Yengeççkaydirigubbakcemile3

Canım o zaman duygusal biriysen kesin yükselen yada ay burcun balık yengeç yada akrepti ..Bu arada ben burçlara kafayı takmış durumdayımm..:roflol: Unutmadan söyleyim şanslısın sevgilin yengeç burcuymuş..yengeçler sevdigi zaman iyi severler..kıymetini bill.. a.s.

X