Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

selam bende buradayım artık bu arada topik tam isabet olmuş canım hayırlı olsun. a.s.

bende çalışmıorum ama .. çalışmak isterdim.. eşim izin verse tabiiki.. hayal benm için hayal.. oyuzden bende varım...

branşlarınız ne kızlar ilanlar konusunda yardım edebilirim hergün bakmaktan sarı sayfalara döndüm zatenkaydirigubbakcemile5

Gün geçtikçe işsizlik aldı başını gidiyorr..Allah yardımcımız olsunn....Yarın cuma hep beraber duamı etsek ne yapsak..

Benim branşım bilgisayar proğ.
Şu anda da Kamu yönetimi okuyorum aöf üff işten ayrılalı 1-1.5 ay oldu evde günler geçmiyoo sıkıntıdan patlıyorumm
Siz nerelerden bakıyorsunuz işşş:uhm:

Kızlar iş aramak için genelde neler yapıyorsunuz? ben daha cok nette araştırma yapıyorum ...birde işkurdan takip ediyorumm haa birde günlük seri ilanlarr:))) bu arada bir cok bankanın sitesindede basvurum var ama hala ses yokk((

Canım ben de netten araştırıyorummm
İkura üyeyim ama başvuru yapamıyorum ben yaa:uhm:

Canım ben de netten araştırıyorummm
İkura üyeyim ama başvuru yapamıyorum ben yaa:uhm:

Canım bak başvuru yapamıyorsan iş kura git onlar yardımcı olur.. haa birde başvurdugun pozisyonla senin cv deki bilgiler eşleşmeli yoksa hata raporu verip başvuru yapmıyor..

Canım bak başvuru yapamıyorsan iş kura git onlar yardımcı olur.. haa birde başvurdugun pozisyonla senin cv deki bilgiler eşleşmeli yoksa hata raporu verip başvuru yapmıyor..

Ayy çözemedimm bir türlüü canım yaa:çok üzgünüm:

Ayy çözemedimm bir türlüü canım yaa:çok üzgünüm:

Canım bulundugun ilin işkur müdürlügüne git orda danışmanlar var yardımcı oluyorlar..Sen hangi pozisyona nereye başvurmak istedigini söyler onlar senin başvuruna bakıp gerekli güncellemeyi yaparlar..

bazı iş bulma sitelerinde ilanları oldukça iyi özellikle bu aralar açık gibi allah sonumuzu hayır etsin bu arada işkurdan sana uygun olduğuna kanaat getirmedikçe başvurmana izin vermiyorlar anlamadım gittisenağlama

Evet canımm adamlar kriterleri bire bir uyan kişilere bakıyorlar...biri uymasın kabul görmüyor....

Ben hiçç iş bulamıyorum yaa netten:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…