Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

fisfisfis

süpermiş ya hem meyva yiyelim hemde cildimize bakım yapalım süper:lepi:

bencede süper dogal şeyler en iyisi zaten ben hiç yüzüme diğer şu satılan ürünlerden sürmüyorum geçen kamelya sölemişti yumurta akıyla şekeri karıştırıp yüzüme sürüyorum harika ya gerçekten herkeste farketti yüzün çok temiz görünüyo diyolarrr kaydirigubbakcemile2

canım bu yumurta akıyla şekeri kime önerdiysemm cok memnun kaldılarr...diger arkadaşlarada tavsiye ederimm....bak dolunayıda denee..sitede okudunmu bilmiyorumm..

yapın valla bende öneriyorum artık herkese tşk kamelyacım bu arada

başka ne sorabilirzz kaç numara ayakkabı giyiyosunuz kaydirigubbakcemile3
ben 37

canım bende 37 giyiyorumm..hadi kendimizi tanıtalımmm..ben başlıyorummm:)
37 numara ayakkabı. kilom 57, boyum 1.64, balık etliyim , bugday tenliyim,yengeç burcuyumm
..

bende 38 40 bile oluokaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
boyun uzunmu tatlım benim boyum 1.64
annemin ayakları 40 numara iyiki ona çekmemişimm kaydirigubbakcemile2
bi arkadaşım var 35 numara bile bazen büyük geliyo geçen ona ayakkabı alacaz diye canımız çıktı çok küçük olmasıda iyi değil.....

bende anlatayım..
20 yasında, 48 kilo, 1.65 boy bende buğday tenlı ne açık ne koyukaydirigubbakcemile3
aslan burcuyum

canım bende 37 giyiyorumm..hadi kendimizi tanıtalımmm..ben başlıyorummm:)
37 numara ayakkabı. kilom 57, boyum 1.64, balık etliyim , bugday tenliyim,yengeç burcuyumm
..

57 kiloyum 1.64 boyum beyaz tenliyim 37 numara ayakkabı kova burcuyum kaydirigubbakcemile3

bende anlatayım..
20 yasında, 48 kilo, 1.65 boy bende buğday tenlı ne açık ne koyukaydirigubbakcemile3
aslan burcuyum

çok zayıfsın be tatlım canın sıkılıyo iş için filan ondanmı yoksa hepmi öleydin gerçi bende 20 yaşında filan 45 48 kiloydum sonradan alınıyo demeeki yaş ilerledikçe yaş 25 yolun yarısı

35 numaramıı :1shok: bayan reyonundan bulabildiyseniz vallahi bravoo..

57 kiloyum 1.64 boyum beyaz tenliyim 37 numara ayakkabı kova burcuyum kaydirigubbakcemile3

boncukcummm boyla kilo tuttu vallahi kaydirigubbakcemile3 tühh bir tenden kaybettikk..birde burçtann.kaydirigubbakcemile3..kova burçları özgürlügüne düşkün olurr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…