- 16 Aralık 2008
- 1.912
- 1
35 numaramıı :1shok: bayan reyonundan bulabildiyseniz vallahi bravoo..
valla zar zor bulduk tabiki istediği modeli pek bulamıyo çocuk reyonuna giriyo arkidişşim.. kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35 numaramıı :1shok: bayan reyonundan bulabildiyseniz vallahi bravoo..
bende anlatayım..
20 yasında, 48 kilo, 1.65 boy bende buğday tenlı ne açık ne koyukaydirigubbakcemile3
aslan burcuyum
boncukcummm boyla kilo tuttu vallahi kaydirigubbakcemile3 tühh bir tenden kaybettikk..birde burçtann.kaydirigubbakcemile3..kova burçları özgürlügüne düşkün olurr..
yok canım hiç stres yapamam yani yememden içmemden kesmem işsizliğimikaydirigubbakcemile3
çok yerim ama yakıorum nezmn çıksam tartıya 48 gelio yada bizim tartı bozukkaydirigubbakcemile3
vala öle tutturduk kaydirigubbakcemile3
inş daha fazla almam şişko olcam yoksa bide bu yaşıma kadar ilk defa bu kiloya çıktım hep 48 50 filan oluyodum ama kilo yakışıyo bee bayana tesellimi acaba :roflol:
canım bende 17/18 yaşlarımdayken 48 kiloydum.. sevgilim sayesinde 57 kilo oldum.. habire saolsun bana yemek yedirip durdu kaydirigubbakcemile3
valla ben çok yiyorum yanımdakının bile iştahını açıyorum
canım cidden biraz kilo iyi gidiyorr bayanaa.. zaten kız dedigin biraz etli butlu olacakk ne öylee bazılarını kemigi cıkıyorr..sevmiyorum bende cok zayıf olmayıı..ama biz biraz daha alırsakk kötü olurrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım söylemedi deme sevgilin olsun en az bir 5 kiloyu cepte billl kaydirigubbakcemile3ayyy sevgilim iyiki yokmu deyim ne deyim bide sevgilim olsa yedirse 70 kilodan başlarız heralde kaydirigubbakcemile3
ama yinede olsun ya sevgilim sositososito şişko olmaya razıyımm :lepi:
yokk okadr kötu değilim gelinlikle çekilmiş remim vardı koydum sitey bakın okadrım iştekaydirigubbakcemile3
canım söylemedi deme sevgilin olsun en az bir 5 kiloyu cepte billl kaydirigubbakcemile3
bu arada işe bir girr eminim iş ortamında seni yalnız bırakamazlar.. elini sallasan ellisi olurr..heleki günümüzde okumuş calışan bayan direk göze carpıyorr..