Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

yok canım hiç stres yapamam yani yememden içmemden kesmem işsizliğimikaydirigubbakcemile3
çok yerim ama yakıorum nezmn çıksam tartıya 48 gelio yada bizim tartı bozukkaydirigubbakcemile3

bende anlatayım..
20 yasında, 48 kilo, 1.65 boy bende buğday tenlı ne açık ne koyukaydirigubbakcemile3
aslan burcuyum:eek:

canım bende 17/18 yaşlarımdayken 48 kiloydum.. sevgilim sayesinde 57 kilo oldum.. habire saolsun bana yemek yedirip durdu kaydirigubbakcemile3

boncukcummm boyla kilo tuttu vallahi kaydirigubbakcemile3 tühh bir tenden kaybettikk..birde burçtann.kaydirigubbakcemile3..kova burçları özgürlügüne düşkün olurr..

vala öle tutturduk kaydirigubbakcemile3
inş daha fazla almam şişko olcam yoksa bide bu yaşıma kadar ilk defa bu kiloya çıktım hep 48 50 filan oluyodum ama kilo yakışıyo bee bayana tesellimi acaba
:roflol:

kızlarr biz bu sohbetle bugün topigi 1000 mesaj yaparızz zaten 743 olmuşş:):) sabah bizimkiler girince ne olmuş buraya derlerse şaşmayınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok canım hiç stres yapamam yani yememden içmemden kesmem işsizliğimikaydirigubbakcemile3
çok yerim ama yakıorum nezmn çıksam tartıya 48 gelio yada bizim tartı bozukkaydirigubbakcemile3

iyi iyi aman stres yapma hayırlısı herşeyin olur inş işte
48 te iyi ama daha zayıflama tel olursun boyunda fena degil

vala öle tutturduk kaydirigubbakcemile3
inş daha fazla almam şişko olcam yoksa bide bu yaşıma kadar ilk defa bu kiloya çıktım hep 48 50 filan oluyodum ama kilo yakışıyo bee bayana tesellimi acaba
:roflol:

canım cidden biraz kilo iyi gidiyorr bayanaa.. zaten kız dedigin biraz etli butlu olacakk ne öylee bazılarını kemigi cıkıyorr..sevmiyorum bende cok zayıf olmayıı..ama biz biraz daha alırsakk kötü olurrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım bende 17/18 yaşlarımdayken 48 kiloydum.. sevgilim sayesinde 57 kilo oldum.. habire saolsun bana yemek yedirip durdu kaydirigubbakcemile3

ayyy sevgilim iyiki yokmu deyim ne deyim bide sevgilim olsa yedirse 70 kilodan başlarız heralde kaydirigubbakcemile3
ama yinede olsun ya sevgilim sositososito şişko olmaya razıyımm :lepi:

haa bu aradaa evlenince kilo vermeyi düşünüyorum.. cünkü bu kiloda hamile felan kalırsamm kendimi düşünmek bile istemiyorumm

yokk okadr kötu değilim gelinlikle çekilmiş remim vardı koydum sitey bakın okadrım iştekaydirigubbakcemile3

canım cidden biraz kilo iyi gidiyorr bayanaa.. zaten kız dedigin biraz etli butlu olacakk ne öylee bazılarını kemigi cıkıyorr..sevmiyorum bende cok zayıf olmayıı..ama biz biraz daha alırsakk kötü olurrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hemde çok fena vahim bence ama ben hiç kısmıyorum habire yiyorumm
alkisalkisalkis

ayyy sevgilim iyiki yokmu deyim ne deyim bide sevgilim olsa yedirse 70 kilodan başlarız heralde kaydirigubbakcemile3
ama yinede olsun ya sevgilim sositososito şişko olmaya razıyımm :lepi:
canım söylemedi deme sevgilin olsun en az bir 5 kiloyu cepte billl kaydirigubbakcemile3
bu arada işe bir girr eminim iş ortamında seni yalnız bırakamazlar.. elini sallasan ellisi olurr..heleki günümüzde okumuş calışan bayan direk göze carpıyorr..

canım söylemedi deme sevgilin olsun en az bir 5 kiloyu cepte billl kaydirigubbakcemile3
bu arada işe bir girr eminim iş ortamında seni yalnız bırakamazlar.. elini sallasan ellisi olurr..heleki günümüzde okumuş calışan bayan direk göze carpıyorr..

ayyy vallahi ne güzel şeyler sölemişsin canım benim inş. hemen işe girerim kaydirigubbakcemile3
eee evde otur otur kimse beni görmüyo ben kimseyi görmüyorum sevgili tabiki zorr
:1closedeyes:

X