Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iş buldum bugün başladım bir mimarlık bürosundakaydirigubbakcemile2

canım benim hayırlı ugurlu olsunnnnn.....ayy nihayettt boncugum yaaaaa ..cok sevindimmm...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iş buldum bugün başladım bir mimarlık bürosundakaydirigubbakcemile2

anaaa kuzuuuuuuu ...bacımmmmmmm sanada hayırlı olsunn .ayy şoklardayımm .bu temmuz ayıı ugurlu geldi demekk ..ayy ne güzellllll.....kızlarrrr ben o dedigim işi kabul etmedimm. bakalım benim kısmetim nerdeee....ayy sizin adınıza cok sevindimm .darısı bana inşallah..

anaaaa kuzu flaş haber bu yahuuu

süper valla çok sevindim kuzucummmm

hadi kamelyacım sıra sende güzel haberler verirsin inşallah en kısa zamanda bizlere

ayy ne güzel başlamış ya kuzu bende başlasaydım bi
kaydirigubbakcemile2

ciciler günaydın nerelerdesiniz yahu

kuzu çalışıyor artık anladık ee diğer fıstıklar nerde
kaydirigubbakcemile2

ciciler günaydın nerelerdesiniz yahu

kuzu çalışıyor artık anladık ee diğer fıstıklar nerde
kaydirigubbakcemile2

canımm boncugumm kaldık başbaşaaa...yaa kuzu gitti..yeri belli vallahaa.. ayy bide sende gidersen ..kimse kalmıcakk..ee canım neler yapıyosunn..nasıl geciyo günlerinn...

canımm boncugumm kaldık başbaşaaa...yaa kuzu gitti..yeri belli vallahaa.. ayy bide sende gidersen ..kimse kalmıcakk..ee canım neler yapıyosunn..nasıl geciyo günlerinn...

canım hiç sorma kaldık valla böle

yeri belli tabi kuzunun herkesten önce bi günaydın yapardı sabahları

nese iş olsunda akşamları gireriz bizde yeterki işimiz olsun cicim
kaydirigubbakcemile5

bugun sinemaya filan gidecez arkadaşlarla birazdan çıkacam evde kimse yok

haber vermeden gidecem off artık öle bunaldımki biyere gittiğimde haber vermekten

onun için kimseyi aramak istemiyorum

9 gibi filan ancak gelirim eve ee ozamanda merak ederler off valla canım sıkılıyor ya

sen napıyosun cicim

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldinn kuzumm .nasılsınn?? nasıl geçti günün .. iş kadını olmak nasıl bi duyguu ..canımm göyaa aynı gün dogdukk ben halaa evdeyimm canım yeni yaşın ugur getirdi bakk ...:)))) hayırlı ugurlu olsunnn bok kazançlarrrr...:1hug:

Canımmm hangi filme gittinizz??? nasıl geçti günün bakalımmmm????

günaydın canım süper bi filmdi eski ama harikaydı ya alaca karanlık seyretmeyenler seyretsin benden sölemesi ciciler....

aaa bi kaç gün girmedim herkes işe girmiş maşallah hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…