Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

canım ya keşke başlasaydın evde boş oturana kadar,
hem tecrübe olurdu başka iyi bi iş bulunca çıkardın,
ama sen bilirsin tabi farklı bi şehirdemiydi senin oldugun şehirdemiydi bu iş,
tatlım bulundugun şehirdeyse dene bence

Canım yok aynı şehirdeee ama merkeze uzak .. oyüzden servisi vardıı ..yoksa günde 4 vasıta degiştirecektimm...yaa ne bilim aşkım istemedii..sanırım merkezde degil diye. bişe olsa hemen yanıma gelemezz..sanırım bu yüzden tedirgin olduu...bende aslında cok istedim evde oturmaktan cok cok iyidir.. işte hayatı biriyle paylaşmak böyle bişee..:KK43:((((

Bide şu var ailemler şuan yanımda degil yazlıktalarr. ben çalışacagım zaman tek kalacagımm..merkez dışında olması sevgilim için sorun oluşturduu ..

Bide şu var ailemler şuan yanımda degil yazlıktalarr. ben çalışacagım zaman tek kalacagımm..merkez dışında olması sevgilim için sorun oluşturduu ..

anladım canım hayırlısı uzak demekki baya 4 araç az degil yani

inşallah daha iyi iş fırsatı çıkar canım karşına

canım sevgilin askerliğini yaptımı yapmadıysa neden onu aradan çıkarmıyor

kısa dönem gider gelir 5 ay çok uzun bi zaman diil

haa buarada evde yalnızmı kalıyosun ayy ben önceden kalıyodum ama artık kalamıyorum ödüm kopuyo delikafadulden

Kızlarr beni iş için tekrar aradılar adamlar şey dedii..2 ay deneme süresi vercegiz..bu süre zarfında eger uygun olursaa kalacakmışımm. yoksa güle gülee..maaaşı 600 + ssk+ yemek + servis vardıı ..bende aşkıma söyledim kalsın boşver dedi izin vermedii:1no2: off ya ne yapacagımı şaşırdımmm..siz olsaydınız ne yapardınızz???

gitseydin güzelim ne kaybederdin ki para da var ssk da var serviside var +evden kurtulucan yeniden düşün derim:1hug:

evet okadar yol çekilmez 450 lira için
yakın olsaydı belki düşünür insan ama 1.5 saat pöff yani

hayırlısı tatlım inşallah daha güzel teklifler çıkar karşına

haftasonum süperdi ya mink cadım var benim bitane bomba herşeyi unutturuyo

abimin kızı iyiki buraya taşındılar stres topum benim
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

allah bağışlasın canım benim içinde öp ufak boncuğuhihoyyyt

Canım yok aynı şehirdeee ama merkeze uzak .. oyüzden servisi vardıı ..yoksa günde 4 vasıta degiştirecektimm...yaa ne bilim aşkım istemedii..sanırım merkezde degil diye. bişe olsa hemen yanıma gelemezz..sanırım bu yüzden tedirgin olduu...bende aslında cok istedim evde oturmaktan cok cok iyidir.. işte hayatı biriyle paylaşmak böyle bişee..:KK43:((((

reddettin mi peki işi:uhm:

güzeldi canım c.tesi nikah vardı dünde piknikteydik senin de sevgilin gelmiş gitmiş Allah kavuştursun canım

ciciler selam size bu kez müjdeli haberi veriyorum sıkı durun :sm_cool:

pazartesi iş başı Allah ın izniyle bi sorun çıkmassa yuppii

nolur dua edin bacılar bukez çalışmaya başlayım umudum iyice kırıldı mafoldumben

bukezde bişe olursa hiç kalmayacak bende umut filan

bacım allahın izniyle sen bu işin hakkından gelirsin çok mutlu oldum hadi hayırlısı

ay kuzu alemsin ya iş kadını kim nerde ben göremiyorum biri işemi başladı benden gizliyosunuz :sinifsinif:

X