Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kızlar mimarlık bürosu 750 milyonla başladım sabah 9 akşam 6 evden 1 saat uzaklıkta çiizm üzerine çalkışıcam opuyorumnanaktansizlerden nbr

bende geldim :p benide aranıza alın napalım işimiz 2010 kpss ye kaldı :p oku oku iş yok :)neyse hayırlısı bakalım

bende geldim :p benide aranıza alın napalım işimiz 2010 kpss ye kaldı :p oku oku iş yok :)neyse hayırlısı bakalım

slm canım hoşgeldin valla öle 2010 a umutlar

kuzu çok iyi ya çalışma saatleride uygunmuşş

kızlar benim yılan hikayesine dönen iş yine ertelendi bu seferde haftaya pazartesiye dediler....... mafoldumben

valla canıma yetti artık ........... :nazar:

bukezde ben gitmicem çagırdıklarında tobe tobe.......
çok sinirlendim ya benimle oynuyolar.............:mymeka:
tabi bilmiyolar benim psikolojim nasıl off offffffff
mafoldumben :eek:klava:

balım kaybetme kendini hemn hiç olmazsa çağırılma umudun hala var hiç olmadığı zamnları düşünsene neler geçirdik anacım geç olsun temiz olsun öyle bakmak gerek elbet en güzel yer olcak ben eminim ama ne olur üzme kendini artık:1no2:

kızlar mimarlık bürosu 750 milyonla başladım sabah 9 akşam 6 evden 1 saat uzaklıkta çiizm üzerine çalkışıcam opuyorumnanaktansizlerden nbr

kuzum hayırlı olsun bacımmm.. yeni başladıgın için koşullar gayet uygunn özellkle sabah 9 akşam 6 en güzelii...ilerde daha iyi olursunnn..ayy darsı bana inşallahhh..

slm canım hoşgeldin valla öle 2010 a umutlar

kuzu çok iyi ya çalışma saatleride uygunmuşş

kızlar benim yılan hikayesine dönen iş yine ertelendi bu seferde haftaya pazartesiye dediler....... mafoldumben

valla canıma yetti artık ........... :nazar:

bukezde ben gitmicem çagırdıklarında tobe tobe.......
çok sinirlendim ya benimle oynuyolar.............:mymeka:
tabi bilmiyolar benim psikolojim nasıl off offffffff
mafoldumben :eek:klava:

sabır boncugum sabırr. elbet bizde bir gün başlıcagızzz...

valla öle canım sabır sabır ama sabır yani...........

hayırlısı olsun napalım bekliyos işte

slm kızlar tatile gitmeye son 1 gün heyjan yaptımmmm

aaaaa aşk olsun arkadaşlar bi hoşgeldin diyen bile olmamış sildiniz galiba beni defterden:dilcikar:
ayriyetten doğum günümü kutlayan kuzucuklarıma güzellerime çok tşk ederim:1hug:

ve sizlere iki kötü habeim var:çok üzgünüm:
1.işten ayrıldımmafoldumben
2.sevgilimden ayrıldım:gitme: senağlama

ve sizlere iki kötü habeim var:çok üzgünüm:
1.işten ayrıldımmafoldumben
2.sevgilimden ayrıldım:gitme: senağlama

canım benimmmmm ne oldu neyin var üzme kendini .. bu sıralar herşey ters gidiyorr.. vardır bundada bir hayırr..sıkma canını..herşey düzelir merak etme...

ahhh canım sorma yaa ne aksiliktir bilmiyorum ama herşey tepe takla oluverdi iş yüzünden sıkıntım ilişkimede yansıdı sanırım canım çok sıkkındı bi de doğum günümdü biliyosunuz beklediğim ilgiyi göremeyince bende yol verdim gitti bana ne kadar değer verilirse bende o kadar değer veririm yapım böyle napıyımşakkıdı

kuzucuğum işin hayırlı olsun daim olmasını dilerim darısı bizlerin başınayerimseniben

kuzucuğum işin hayırlı olsun daim olmasını dilerim darısı bizlerin başınayerimseniben

canım hoşgeldin valla kendi dertlerimizden gözümüz bişe görmedi heralde kusura bakma cicim

çok üzüldüm ya niye böle oldu ama hayırlısı herşeyin.....
inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda

nerelere kaybolmuş bizim kızlar yine

canım çok sıkkın be kızlar

aşık olmak istiyorum gerçekten bunun boşlugu çok fena içimde bu aralar.......

beni sahiplensin benim için endişelensin ne bilim yasaklar koysun..........
bu duyguları çok özledim kızlar off off.......
işe girince yeni çevre yeni arkadaşlar belkide bi sevgilim olur diye hayal ederken........
ben işe giremiyorum, bi türlü, hep bi aksilik çıkıyor içim çok dolu kızlar sanki nefes alamıyorum daralıyorum.......
böle yüksek bi daga çıkıp prdan bakmak istiyorum hafif esinti ne kadar güzel.....
off çok bunaldım bu apartman tepesinde bi kıştır oturmaktan,, ama yazın hiç çekilmiyor.....
.... mafoldumben :gitme: :1no2: senağlama :nazar: :sm_confused: :uhm: :a015: :çok üzgünüm: :mymeka:

X