Buranın adı "Boşandıranlar Kulübü" olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda bazi kadınlar dünyanın kahrını anlatıyor sonra da dönüp sizce ne yapmaliyim diyor. Ya da, eşinin aldatma veya aldatmaya giden hareketi var, ama eşim iyi niyetlidir deyip karşı tarafı suçluyor sadece, yani diğer kadını. Kocasınin ne cins olduğunun farkında değil. Onlara sana en iyi yol boşanmak demek gerekiyor. Tamam ama ben de bazen her derdin altına boşan gitsin diyenleri görüyorum. Bosanmalik bir sorun yok ortada mesela. Yine boşan deyip daha ne yorumlar yapanlar var. Adam sanki kendine işlemiş o kabahati bir de kin dolu yazıyor ki. Hele biri var bu platformda. Kadın istisnasız herkese boşan diyor. Bazen evlilikle ilgili olmayan sıkıntılara da yorum olarak acaba boşan yazmış mıdır diye bakasım gelmiyor değil.

Ya yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı
Hey dostum sakin ol ve o beynini calistir

Zavalli kocasina tüm siddetine ve ayuluna ragmen katlanmis herhaldeyse ben dayaniyom sizde cekin dio Akilli Kadin kiymetini bilmeyene basar tekmeyi

Hepinizi boşatacağım. Sonra da kraliçeliğimi aha da bu şekil ilan edeceğim.

Çünkü neden yapmiyim?
Boşanın. Herkes boşansın. Ben de gidip durduk yere boşanacağım çünkü canım istedi.
KKda da zaten hep durduk yere, canımız istediğinden boşan deriz. Her konuya da hobi olarak yazarız.
Aslında dövülse de sövülse de boşanılmaması lazım da işte, huy, boşandırmaya çalışıyoruz, ondan.

Kadını kadın deilde köle gibi gören adamlarla yasamalarına onay mı verekim.Canım ne olacak agzını burnunu kırıp gozunu morarttıysamı dıyelım?1 kez sldatan döven bir daha yapar.Vallaha buranın ben cok yararını gordum.Kadınlar kulubu kadınları dolu dolu kadınlar.Siz boşanmayın hanımefendi kocişkonuzla gül gibi gecınıp gidin.

Zaten kimsede öyle can sıkıntısına boşanmaz be canım.
Buraya derdi olan yazıyor. Sağlıklı düşünemediği şeyi uzaktan biri görüp söylüyor.
Yazanda ya dayak yemiş, ya aldatılmış yada aşırı rencide durumlara düşmüş oluyor.
Git devam et denilse de sonunun belli olduğu şeyler yani.
Ben daha görmedim 1 defa hata edip, ardına tövbe edip karısına ölüp biten.
Kimsede burda yazıldı diye boşanmıyor zaten.

yaaa bır youtube kanalı falan acsanız keske
koptum ya
cunku neden yapmıyım ?

Bosanmak isteyen buraya bosanacagini yazıyor zaten bi buluş bulmuş gibi Boşan demeye gerek yok. Buraya bosancagindan bahsetmeden sorununu yazan insan çare ariyordur ya da nasil yenilir yutulur hale getiririm şu işi zihnimde diyodur. O yüzden kendi demeyene Boşan demem ben boşu boşuna. Ama insanların %80 i aptal direkt onu yazıyorlar. Yuva kurmanin zorluğuyla, ne bilim karakterli olmayi salik vermekle fln da bi alakasi yok bunun basit mantık bu, bunu düşünmek lazim. Bosanmak herkesin aklina gelen bi seçenek yapmak isteyen yapar zaten yapmak istemeyene de Boşan dersen daha da kiymete biner hatta tam tersi. Ayı kocasi kiymete biner.

Kk da ayet tefsir edersem ban alırım, bunu biliyorum.
O yüzden anlatmayayım.
Siz de daha fazla uzatmayın bence.
Çoğu konuda konuyu bir şekilde dine bağlamaktan hoşlanıyorsunuz, bu dikkatlerden kaçmıyor.
Sizin tefsir etmenize gerek yok ki öyle cevirmisler ve hepimiz de bunu biliyoruz doğru düzgün çevirmek işlerine gelmiyor tabi illa dövecekler

Ya salak şeyler

EMinimki bu yazinin üzerine herkesin size bi tepkisi olacaktir bende sizin gibi düsünüyorum her onudugum yorumda bosan ben olsam kesin bosanirdim bi dk bile duramam? hala ne duruyorsun aklinmi yok ?dediginuz gibi bekara kari bosamak kolay gercekten bekar üyelerde var ve büyük konusmamak gefek hayat insanin karisisina hersey cikarabilur bazen yapmam dediginiz herseyi yapmak zorunda kalirsinuz cünkü byük konusmustursunuz kimse kimsenin hayatinun tabiki icinde ne yasandugini bilemez burda anlatilanlar kadar o yüzden bazen aldatilmak olur gecinsizlik olur siddetli o zaman bosanmak gerekir aman ufaktan bos debeplerle sinirle tartisilmis konular olur ona da bosanin denilmez yani ha akil vermek aciisindan iki cift laf söylersin olur biter insan bazen bosansa bile caresiz kalabiliyor ailesi sahip cikmiyor kol kanat gerecek kimsesi olmuyor bi de coluk cocuk varsa calisma imakinida yoksa ha devlet var diyorsunuz ama ne yazikki günümüzde bu da yeterli degil polisi arayip sikayet ediyorsun kocam beni döcdü diye iki gün sonra haberlerde görüyorsun kafin cinaneyti! bazi zihnuyetler evet cok yanlis yapiyorlar bende cok sinirleniyorum

Tamam bizde şöyle diyelim mi?
* Bak kardeşim kocan seni aldatmış ama erkektir yapar. Sen yuvanı dağıtma. At senin çayır elin otlar otlar geri döner (!)
* Bak kardeşim kocan seni dövmüş sağda solda derler filan aman ha "Kalkan el geri inmez" diye sakın dinleme onları. Sen yuvanı dağıtma. Dayak cennetten çıkmadır (!)
* Bak kardeşim kocan seni aşağılamış, evden kovmuş, sana bırak kadın muamelesi insan muamelesi yapmamış ama. Sen yuvanı yıkma. Erkek kadından üstündür (!)

Ben bir kadınlar klubü üyesi olarak hep diyorum. Önemli olan sizsiniz. Kadınlarımıza mutsuz oldukları yerde durmamayı öğretmeliyiz.

Yine zeka seviyesini az çok tahmin edebileceğimiz üyelerden enstantaneler okuduk
Valla dayak yiyip susup otursunlar demediğimiz için
Aman kocandır bir tokadın aranızda lafı olmaz demediğimiz için
Çocukların bu sağlıksız ortamda, babasının annesıne ettiği hakaretlerle mışıl mışıl uyusun da büyüsün demediğimiz için
ASIL BİZ ÖZÜR DİLERİZ NASIL YAPTIK BÖYLE PATAVATSIZLIKLAR İNANIN BİZDE ANLAMADIK

konu sahibini haksiz bulmuyorum.
cunku dayak yiyene aldatilana bosanma diyen zaten cikmaz anca bir iki sivri zeka.
bugun okudugum 2 3 konuda dayak vs yoktu ama bosan laflari artik tavsiye degil emir niteligindeydi.
bak hala nasil duzelir diye soruyor
gurursuz musun bosansana
bosanmaz bu hala koca derdinde vs herkes bir asagilama ve bosanma baskisi icinde.
oysa ayni olay kendi basina gelse kimbilir kac yil bocalayacak.
kimsenin kimseye bosan ya da bosanma baskisi yapmaya hakki yok. herkes haddini bilmeli.

afedersinde bu erkek musvetteleri bosanilmayi hak ediyor (istisisnalari es gecerim) adam olsunlarda ellerindenki karilarini kacirmasinlar. sonra ne olur? kor olur badem gozlu olur, kel olur sirma sacli olur

Aldatılmıs,fiziksel ,psikolojik siddet görmüs,kvde yerlerde süründüyor ama kocandır mı desin insanlar
Kafa pırıl pırıl masallah
Öyle mi demis simdi bayan ? . Tartistik yazana bile bosan diyorsunuz demis . Gayette hakli esle evlilikle ilgili ger konunun altina bosan yazılıyor yapmayın allasen hadi tamam siddet aldatma vs de tamam da esimle tartistik yaziyor konu sahibi millet hemen bosan yaziyor boyle biseyin vebalini nasil alıyorlar anlamiyorum

Normal eşiyle tartıştık yazana kimsenin boşan dediğini görmedim. Ayrıca konu sahibinin kastettiği konu K Kremkahve 'nin konusu. Açın okuyun bakalım kocaıs ne yapmış. Ben söyleyeyim yorulmayın:karısını evden kovmuş, kapıyı kilitleyip eve almamış, kovmadan önce de anneliğine kadınlığına laf söylemiş. Üstüne kovduktan sonra pişman olup aramamış bile. Konu sahibi o konuda da boşanın dememize kızmıştı. Size bunlar geliyorsa tabiki sizin tercihiniz ben karışamam. El insaf ya. Bu kadın boşanmasında ne yapsın, empati yapın biraz. Kocanız sizi evden kovsa anneliğinize kadınlığına kısacası karakterinize laf etse alttan alıp susacak mısınız? Kapısında mı yatacaksınız? Eee? Gerçi bende kime ne anlatıyorum ki, sizde döven eşinizle barışmışsınız.. Ne desek boş.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…