- 26 Kasım 2018
- 152
- 192
-
- Konu Sahibi senibulmaliyim
Hey dostum sakin ol ve o beynini calistirYa yok, aldatana demiyorum da, evde tartisma çıktı yazıyor, altında boşan cevabı var. Yani bu zihni sivriler yüzünden uzun ömürlü evlilik kalmadı
Kadını kadın deilde köle gibi gören adamlarla yasamalarına onay mı verekim.Canım ne olacak agzını burnunu kırıp gozunu morarttıysamı dıyelım?1 kez sldatan döven bir daha yapar.Vallaha buranın ben cok yararını gordum.Kadınlar kulubu kadınları dolu dolu kadınlar.Siz boşanmayın hanımefendi kocişkonuzla gül gibi gecınıp gidin.Hangi konuya girsem altında birisi
"boşanmayi düşündün mü hiç?"
"bence boşan"
"ben olsam anında boşanmıştım."
yazmış oluyor. Ne bu boşanma sevdası? Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi? Bekara karı boşamak kolay gibi bir durum var gozlemlerime göre bu sitede.
Ekleme: Burayı da bastılar. The Walking Divorced'lar, ellerini öne uzatmış Boşaaaan Boşaaan diye üstüme saldırıyorlar. Isırılırsam ben de boşanma davası acabilirim.
yaaa bır youtube kanalı falan acsanız keskeHepinizi boşatacağım. Sonra da kraliçeliğimi aha da bu şekil ilan edeceğim.
Çünkü neden yapmiyim?
Boşanın. Herkes boşansın. Ben de gidip durduk yere boşanacağım çünkü canım istedi.
KKda da zaten hep durduk yere, canımız istediğinden boşan deriz. Her konuya da hobi olarak yazarız.
Aslında dövülse de sövülse de boşanılmaması lazım da işte, huy, boşandırmaya çalışıyoruz, ondan.
Sizin tefsir etmenize gerek yok ki öyle cevirmisler ve hepimiz de bunu biliyoruz doğru düzgün çevirmek işlerine gelmiyor tabi illa döveceklerKk da ayet tefsir edersem ban alırım, bunu biliyorum.
O yüzden anlatmayayım.
Siz de daha fazla uzatmayın bence.
Çoğu konuda konuyu bir şekilde dine bağlamaktan hoşlanıyorsunuz, bu dikkatlerden kaçmıyor.
Ya salak şeylerHepinizi boşatacağım. Sonra da kraliçeliğimi aha da bu şekil ilan edeceğim.
Çünkü neden yapmiyim?
Boşanın. Herkes boşansın. Ben de gidip durduk yere boşanacağım çünkü canım istedi.
KKda da zaten hep durduk yere, canımız istediğinden boşan deriz. Her konuya da hobi olarak yazarız.
Aslında dövülse de sövülse de boşanılmaması lazım da işte, huy, boşandırmaya çalışıyoruz, ondan.
EMinimki bu yazinin üzerine herkesin size bi tepkisi olacaktir bende sizin gibi düsünüyorum her onudugum yorumda bosan ben olsam kesin bosanirdim bi dk bile duramam? hala ne duruyorsun aklinmi yok ?dediginuz gibi bekara kari bosamak kolay gercekten bekar üyelerde var ve büyük konusmamak gefek hayat insanin karisisina hersey cikarabilur bazen yapmam dediginiz herseyi yapmak zorunda kalirsinuz cünkü byük konusmustursunuz kimse kimsenin hayatinun tabiki icinde ne yasandugini bilemez burda anlatilanlar kadar o yüzden bazen aldatilmak olur gecinsizlik olur siddetli o zaman bosanmak gerekir aman ufaktan bos debeplerle sinirle tartisilmis konular olur ona da bosanin denilmez yani ha akil vermek aciisindan iki cift laf söylersin olur biter insan bazen bosansa bile caresiz kalabiliyor ailesi sahip cikmiyor kol kanat gerecek kimsesi olmuyor bi de coluk cocuk varsa calisma imakinida yoksa ha devlet var diyorsunuz ama ne yazikki günümüzde bu da yeterli degil polisi arayip sikayet ediyorsun kocam beni döcdü diye iki gün sonra haberlerde görüyorsun kafin cinaneyti! bazi zihnuyetler evet cok yanlis yapiyorlar bende cok sinirleniyorumHangi konuya girsem altında birisi
"boşanmayi düşündün mü hiç?"
"bence boşan"
"ben olsam anında boşanmıştım."
yazmış oluyor. Ne bu boşanma sevdası? Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi? Bekara karı boşamak kolay gibi bir durum var gozlemlerime göre bu sitede.
Ekleme: Burayı da bastılar. The Walking Divorced'lar, ellerini öne uzatmış Boşaaaan Boşaaan diye üstüme saldırıyorlar. Isırılırsam ben de boşanma davası acabilirim.
Öyle mi demis simdi bayan ? . Tartistik yazana bile bosan diyorsunuz demis . Gayette hakli esle evlilikle ilgili ger konunun altina bosan yazılıyor yapmayın allasen hadi tamam siddet aldatma vs de tamam da esimle tartistik yaziyor konu sahibi millet hemen bosan yaziyor boyle biseyin vebalini nasil alıyorlar anlamiyorumAldatılmıs,fiziksel ,psikolojik siddet görmüs,kvde yerlerde süründüyor ama kocandır mı desin insanlar
Kafa pırıl pırıl masallah
Normal eşiyle tartıştık yazana kimsenin boşan dediğini görmedim. Ayrıca konu sahibinin kastettiği konu K Kremkahve 'nin konusu. Açın okuyun bakalım kocaıs ne yapmış. Ben söyleyeyim yorulmayın:karısını evden kovmuş, kapıyı kilitleyip eve almamış, kovmadan önce de anneliğine kadınlığına laf söylemiş. Üstüne kovduktan sonra pişman olup aramamış bile. Konu sahibi o konuda da boşanın dememize kızmıştı. Size bunlar geliyorsa tabiki sizin tercihiniz ben karışamam. El insaf ya. Bu kadın boşanmasında ne yapsın, empati yapın biraz. Kocanız sizi evden kovsa anneliğinize kadınlığına kısacası karakterinize laf etse alttan alıp susacak mısınız? Kapısında mı yatacaksınız? Eee? Gerçi bende kime ne anlatıyorum ki, sizde döven eşinizle barışmışsınız.. Ne desek boş.Öyle mi demis simdi bayan ? . Tartistik yazana bile bosan diyorsunuz demis . Gayette hakli esle evlilikle ilgili ger konunun altina bosan yazılıyor yapmayın allasen hadi tamam siddet aldatma vs de tamam da esimle tartistik yaziyor konu sahibi millet hemen bosan yaziyor boyle biseyin vebalini nasil alıyorlar anlamiyorum