Buranın adı "Boşandıranlar Kulübü" olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım vereceğimiz müthiş önerilerle hırbo herifleri salon beyefendisine, b.k gibi evlilikleri sıcacık yuvalara, depresyona girmiş insanları yaşam sevinciyle dolu kelebeklere dönüştürmemizi bekliyorlar ama o kadar yeteneğimiz olmayınca, akıl akıldan üstündür diyerekten psikologa git diyoruz, ayıp ediyoruz tabi.
Altı üstü bir dertleşme forumu , ne boş insanlar var yahu usenmeden sırf bunun için konu açıyorlar , Allah akıl fikir versin

Ya ne diyosun bak sen hepsi bir olmuş kadınları kocalarına karşı örgütlüyor
Boşanın diyorlar bdv asenalrı
Yemek yapma diyorlar iş yapma itaat etme
Ne demek bular canım kadınları örgütleyip kadın şiddetini tırmandırıyorlar
Öldürülenlere gelince hepsi medyanın yalanı yok öle bişey
Bu kadar kadına hak verilmiş daha ne yapsınlar
Ciddiye alıyorlar devam etme artık 😂😂

bence fake bi hesap yada erkek kendisi , bildiğin nerdeyse cinayetlere hak verecek arkadaşın kafası baya güzel

Böyle bir şeyi savunacak kadar mantıksız değildir kendisi aksine ironi yaptı.
Ekranlara çıkıp saçma salak konuşanlar varya kadınlar üzerine,onlardan örnek verdi sadece.

bence fake bi hesap yada erkek kendisi , bildiğin nerdeyse cinayetlere hak verecek arkadaşın kafası baya güzel
Sevgili S su-doku ironi yaparken vurmak yerine öldürmüş, ondan şey olmuş biraz. :confused: Sakin olalım arkadaşlar. Hepimiz aynı taraftayız. Kadınların safları sıklaştırması gereken bir ülkedeyiz.

Ya ne diyosun bak sen hepsi bir olmuş kadınları kocalarına karşı örgütlüyor
Boşanın diyorlar bdv asenalrı
Yemek yapma diyorlar iş yapma itaat etme
Ne demek bular canım kadınları örgütleyip kadın şiddetini tırmandırıyorlar
Öldürülenlere gelince hepsi medyanın yalanı yok öle bişey
Bu kadar kadına hak verilmiş daha ne yapsınlar
Foruma uye olan 6 ay icinde kk ozel harekâtta goreve basliyo zaten duymadin mi? :halay:
Ben bosandirma timinde gorev alacagim inş. Darisi isteyen tum uyelere :KK8:

Böyle bir şeyi savunacak kadar mantıksız değildir kendisi aksine ironi yaptı.
Ekranlara çıkıp saçma salak konuşanlar varya kadınlar üzerine,onlardan örnek verdi sadece.
tanımadığım için kendisini ciddiyetini sorduğumda ciddiyim dedi aşkolsun bende burda baya baya bir kadın nasıl böyle düşünür diye sinirlendim.

Hangi konuya girsem altında birisi

"boşanmayi düşündün mü hiç?"
"bence boşan"
"ben olsam anında boşanmıştım."

yazmış oluyor. Ne bu boşanma sevdası? Boşanmak kimseye karizma katmıyor biliyorsunuz değil mi? Bekara karı boşamak kolay gibi bir durum var gozlemlerime göre bu sitede.

Ekleme: Burayı da bastılar. The Walking Divorced'lar, ellerini öne uzatmış Boşaaaan Boşaaan diye üstüme saldırıyorlar. Isırılırsam ben de boşanma davası acabilirim.
:-)

Böyle konuları açan hanımlara dikkat ediyorum. Genelde şöyle tepki alıyorlar. “Şiddet gören aldatılan kadına ne dememizi bekliyorsunuz.” Konu sahibi hemen “ben onlar için demedim.” Diyor
Sevgili konu sahibi kimin için dediniz o zaman . Fiziksel ekonomik psikolojik şiddet ve aldatma gibi durumlarda olanlara yazılıyor zaten böyle cevaplar.
yanıltıyorsunuz insanları . İşinize gelmiyor ama öyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X