Ben kışın çalışmıyorum o yüzden şu an rahatım geç kalkıyorum,Marta kadar böyle...
Yer sofrasına bende bayılırım ama bir sinim bile yok anlıyormusun NevresteMasam var ama minik mutfakta var.
Evet Nur kayıp,seni de alıkoymayayım canım benim,etiketledim hemen geldin,çok teşekkürederim,tutmiyim seni,iyigeceler çok öpüyorum
İşlerin durumuna göre canım,eşimle paslaşıyoruz,benim gözler isyanlarda Nevoşum yatacağım ben dayanamıyorum bu gece nedense,herşey için çok teşekkürederim,hayırlı geceler
Oyum hemşerim olan cimcimegfb
bamya çorbasına ve Nevreste
hanımın pidelerine gitti ellerinize sağlık kızlar çok güzel gözüküyor.
Diğer arkadaşlarında ellerine sağlık hak eden kazansın.
Geçen perşembe tartildimda 58,7 gelmiştim yıllardır 57 kilomu ilk kez asmistim ama dün aksam bir tartildim oda ne 55,4 hemde oyle sıkı bir diğer yapmadim sabahları limonlu su ve göbek atmak haricinde su an çok mutluyum. Ve limonlu suya devam edip bekarken ki kilom 52e ordanda hayalim olan 48 kiloyaaaa cevir twisti cevir
ohh amanin oynasinn eller , kaynasin diller hadinn kızlar .
Geçen perşembe tartildimda 58,7 gelmiştim yıllardır 57 kilomu ilk kez asmistim ama dün aksam bir tartildim oda ne 55,4 hemde oyle sıkı bir diğer yapmadim sabahları limonlu su ve göbek atmak haricinde su an çok mutluyum. Ve limonlu suya devam edip bekarken ki kilom 52e ordanda hayalim olan 48 kiloyaaaa cevir twisti cevir
Merhaba kızlar kim var kim yok,çok uykum var ama uyumamak için resmen direniyorum,gelin iki çift laf edelim Nevrestenuryolu
ve herkescikler,uyumak istemiyorum valla ta böyleyimEki Görüntüle 1755876
Offf bunlar bayağı uğraştırıcı En iyisi uyumamak
Ama sana birşey söylyeceğim Saat kaç olursa olsun bunları yapacaksın
Bende tatilin tadını çıkarıyorum En sevdiğim şey gec uyumak
Bende 64 ten 57 e dustum ama gecen tartildim 58 olmusum 55 olsam tam super olurdu gerci kizim 3 yasini doldurunca bi bebis daha dusunuyorum ,versem nolcak yine alcam diyorum bazen
Bende 64 ten 57 e dustum ama gecen tartildim 58 olmusum 55 olsam tam super olurdu gerci kizim 3 yasini doldurunca bi bebis daha dusunuyorum ,versem nolcak yine alcam diyorum bazen
Benim bi kiz bi oglan ,ucuncusu farketmiyor ama erkek bebis ozledim ,oglum ilk cocuk ilk torun oldugundan deli gibi alisverisler yapildi ,hediyeler geldi... o cicileri giydirmek icin sabirsizlaniyorumm
Kiz cocuklari cok fena canim , hem dilli hem yaramaz hem kiskanc Ne cektigimi bi ben biliyorum Elhamdulillah