Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Mart'tan sonra çalışıyorsun o zaman
Nasip canım takılıyorum
Tamam canım hayırlı geceler

Mart'tan sonra çalışıyorsun o zaman
Nasip canım takılıyorum
Tamam canım hayırlı geceler
İşlerin durumuna göre canım,eşimle paslaşıyoruz,benim gözler isyanlarda Nevoşum yatacağım ben dayanamıyorum bu gece nedense,herşey için çok teşekkürederim,hayırlı geceler

Geçen perşembe tartildimda 58,7 gelmiştim yıllardır 57 kilomu ilk kez asmistim ama dün aksam bir tartildim oda ne 55,4 hemde oyle sıkı bir diğer yapmadim sabahları limonlu su ve göbek atmak haricinde su an çok mutluyum. Ve limonlu suya devam edip bekarken ki kilom 52e ordanda hayalim olan 48 kiloyaaaa cevir twisti cevir
ohh amanin oynasinn eller , kaynasin diller hadinn kızlar .

Boyle mi canim Nasilim oluyor mu

Boyle mi canim Nasilim oluyor mu

Iyi vermişim birde geçen tartildimda çok tok dgildim. Ama dün karniyarik yapmıştım baya yemistim çok mutluyum ya

Bende 64 ten 57 e dustum ama gecen tartildim 58 olmusum 55 olsam tam super olurdu gerci kizim 3 yasini doldurunca bi bebis daha dusunuyorum ,versem nolcak yine alcam diyorum bazen

Bende 64 ten 57 e dustum ama gecen tartildim 58 olmusum 55 olsam tam super olurdu gerci kizim 3 yasini doldurunca bi bebis daha dusunuyorum ,versem nolcak yine alcam diyorum bazen

Ben kiz olacağını bilsem hemen yaparimda garantisi olmadığı için beklemedeyim.

Hırs yaptikmi veremiycemis kilo yok

Ben kiz olacağını bilsem hemen yaparimda garantisi olmadığı için beklemedeyim.

Hırs yaptikmi veremiycemis kilo yok

Benim bi kiz bi oglan ,ucuncusu farketmiyor ama erkek bebis ozledim ,oglum ilk cocuk ilk torun oldugundan deli gibi alisverisler yapildi ,hediyeler geldi... o cicileri giydirmek icin sabirsizlaniyorumm
Kiz cocuklari cok fena canim , hem dilli hem yaramaz hem kiskanc Ne cektigimi bi ben biliyorum Elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…