oyum hingel ve künefeye gitti aslında birsürü tarif vardı aklımda hepsi hepsi mükemmel hatta ama 2 oyumuz var yarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık hakeden kazansın demeyeceğim herkes hakediyor bence @Dombikchoccywhoccydoodah
Çok teşekkür ederim
Hepsi çok güzel tariflerin. Ben hala karar veremedim Ona vereyim diyorum,öteki aklımda kalıyor. 4 tarif arasında kaldım,bugün karar vericem inşallah.
Hııı kötü takım mı onlar ayy nevoşumla sana karşı olamam ben rakip takımda sizin olduğunuzu bilmiyordum. Savulun cimcime gözü dönmüş rabia yedirtmem nevoşla nuru size
Hahahahha bunlara çok guvenme ama biz gece saatlerinde hep burdayız ve bunlar uyumus oluyor hep yenilen takım bunlar yanlış seçimler yapma bak yeni de evladin olmus
Hahahahha bunlara çok guvenme ama biz gece saatlerinde hep burdayız ve bunlar uyumus oluyor hep yenilen takım bunlar yanlış seçimler yapma bak yeni de evladin olmus
Kazen
merhaba, genel olarak yarışmalarda son sunum resmini seçtiğiniz için özellikle sunum tabaklarımı son iki resme koydum, özenle hazırladığım tabak resimlerinden biriyle ankete katılmak isterdim. Ancak ikramlık resmim koyulmuş. Düzeltmeniz mümkün mü? Düzeltilmiyorsa sorun değil, emek verdiğim için söyleme ihtiyacı hissettim.
Kazen
merhaba, genel olarak yarışmalarda son sunum resmini seçtiğiniz için özellikle sunum tabaklarımı son iki resme koydum, özenle hazırladığım tabak resimlerinden biriyle ankete katılmak isterdim. Ancak ikramlık resmim koyulmuş. Düzeltmeniz mümkün mü? Düzeltilmiyorsa sorun değil, emek verdiğim için söyleme ihtiyacı hissettim. Eki Görüntüle 1755209