Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim
Hepsi çok güzel tariflerin. Ben hala karar veremedim Ona vereyim diyorum,öteki aklımda kalıyor. 4 tarif arasında kaldım,bugün karar vericem inşallah.

Hııı kötü takım mı onlar ayy nevoşumla sana karşı olamam ben rakip takımda sizin olduğunuzu bilmiyordum. Savulun cimcime gözü dönmüş rabia yedirtmem nevoşla nuru size

Hahahahha bunlara çok guvenme ama biz gece saatlerinde hep burdayız ve bunlar uyumus oluyor hep yenilen takım bunlar yanlış seçimler yapma bak yeni de evladin olmus

Huhhhuu Bize neler yapiyolla bi bilsen Cok magduruz ya
Yettim canım merak etme sen
Günaydın bu arada,hepinize mutlu sabahlar.
MazlumuGetirinBana canım ,hayırlı olsun,sağlıkla büyüt bebeğini
Amin canım teşekkür ederim nasılsın görüşemiyoruz
Hahahahha bunlara çok guvenme ama biz gece saatlerinde hep burdayız ve bunlar uyumus oluyor hep yenilen takım bunlar yanlış seçimler yapma bak yeni de evladin olmus
Gece bende uyumuyorum malum cimcime tek başıma muhalefetim ben sen kork asıl. Yol yakınken şartlarımızı kabul edin ateşkes imzalayalım

Iyiyim canım ne olsun. Sen nasılsın? Tatlı marifetli oğlun (o tombik elleri unutmadım)ve pamuk kızınla yoruluyorsundur eminim. Kolaylıklar dilerim

Kazen merhaba, genel olarak yarışmalarda son sunum resmini seçtiğiniz için özellikle sunum tabaklarımı son iki resme koydum, özenle hazırladığım tabak resimlerinden biriyle ankete katılmak isterdim. Ancak ikramlık resmim koyulmuş. Düzeltmeniz mümkün mü? Düzeltilmiyorsa sorun değil, emek verdiğim için söyleme ihtiyacı hissettim.

Iyiyim canım ne olsun. Sen nasılsın? Tatlı marifetli oğlun (o tombik elleri unutmadım)ve pamuk kızınla yoruluyorsundur eminim. Kolaylıklar dilerim
Kızım çok yormuyor açıkçası canım oğlum daha çok yoruyor resmen bebekligine döndü kardeşinin besigine girip yatıyor çok kıskanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…