Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
allammm sana geliyorum

rabia01 baksana bu msgde bizim gbi ortalık karistirmada kendi yanımıza mi çeksek

ahahahaha kiz bnmki oynama çalgı ne sevmez

Enisteye bir şişme bihter gönderek sende iş bitmis
Fitne fesatlık hep bende çok iyi ortalık karıştırırım kime dalıyoz söyleyin bakalım

Seçim yapmak ne kadar zor
Nasıl oy veriyorsunuz..Aklım Urfa kebabta Künefe bir harika, antep dolması, pideli köfte,hıngel, Şeftali Offf bide deneyip beğendiğim bamya çorbası var...
Hahaha kimden akıl istediysem artık,sende benim gibi kararsız kaldın değil mi,gerçekten seçim yapmak zor.

Ayy canim sen iyi birine benziyorsun ,gel sen beni dinle cimcime ve rabiaya takilma ,son model mixer olup cikarsin İyiler takimina gel dadlum ,ben sen nevos vee kebappp
Hııı kötü takım mı onlar ayy nevoşumla sana karşı olamam ben rakip takımda sizin olduğunuzu bilmiyordum. Savulun cimcime gözü dönmüş rabia yedirtmem nevoşla nuru size

Hııı kötü takım mı onlar ayy nevoşumla sana karşı olamam ben rakip takımda sizin olduğunuzu bilmiyordum. Savulun cimcime gözü dönmüş rabia yedirtmem nevoşla nuru size
Sagol canım
rabia01 bizim taraf kalabalıklaştı
Hoşgeldin nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…