Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Kızım çok yormuyor açıkçası canım oğlum daha çok yoruyor resmen bebekligine döndü kardeşinin besigine girip yatıyor çok kıskanıyor
Ay kıyamam ben ona. Ne yapsın annesi alışacak,onun içinde büyük değişiklik oldu ama zamanla alışır. Benimde yiğenim çok kıskanıyordu kızımı,6 yaşındaydı kızım doğduğunda ,bebek oto koltuğuna,evdeki salıncağa oturmaya çalışıp olay çıkarıyordu zamanla azaldı ama hala annesi biraz sevsin kızımı,9 yaşında şu an,benide kucağına al diyip olay çıkarıyor. Eskisi kadar olmasada yapıyor yani. Çok zor anlıyorum seni ama inan birbirlerine alıştıkça,azalıp biter bu durumlar. Kolay gelsin,sağlıkla büyüt tekrardan.

İlk mesajı ben düzenledim
Ben ekliyorum beğenmeyenler genelde bana yazıyorlar düzeltiyorum.Siz sesinizi çıkarmayınca memnun olduğunuzu düşündüm...
Düzelttim istediğiniz resmi ekledim..

Kıskanmasına rağmen çabuk benimsedi. Ağlayınca beşiği sallıyor susturmaya çalışıyor gelenlerden kucağına alan olunca kıskanıyor benim kardeşim o bırak diye istememezliği yok şükür. Zamanla daha iyi olacak inşallah temennim o yönde

Oyum Karadeniz mutfağına pideye ve Urfa mutfağına kebapa.Bende bir ara gaza geldim,bende mi yapsam diye.Nur hevesimi kırdı .Kebabı görünce şampiyon belli 2. kim gibi oldu gözümde

Estagfrullah canim Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…