- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Yaptım tabiki canım 19 günlük olduk bugünTamam.o zmn sen iste ben sana herzaman yaparim doğum yaptinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım tabiki canım 19 günlük olduk bugünTamam.o zmn sen iste ben sana herzaman yaparim doğum yaptinmi
Kocişi de el açmasından başkasını yemezmiş zaten canım adamla evlenirken sen yeterki beni al hergün börekler açarım sana demiş
Tamam 1,5 sene olsun bari2 sene mi ufak at kiz
Ud çalışıyormuş bir de kocasına benden duymuş olmadaWuhhhuuuu Cimcimeye bak seeen ,bosuna nickin cimcime degilmis meger Romantik lahana senniiiii
Ud çalışıyormuş bir de kocasına benden duymuş olmada
Yaptım tabiki canım 19 günlük olduk bugün
allammm sana geliyorumTamam 1,5 sene olsun bari
ahahahaha kiz bnmki oynama çalgı ne sevmezUd çalışıyormuş bir de kocasına benden duymuş olmada
Bende gitar caliyorum ama ud daha romantik olur muhtemelen Ada sahillerinde sarkisini ud ile calmak daha römantiikk olar Gerci bende calmayali kac yil oldu ,cocuklar oldu ,romatizm öldü
allammm sana geliyorum
rabia01 baksana bu msgde bizim gbi ortalık karistirmada kendi yanımıza mi çeksek
ahahahaha kiz bnmki oynama çalgı ne sevmez
Enisteye bir şişme bihter gönderek sende iş bitmis
Her gitar calmayanin esine bebek gondereceksen tum kk ne siparis ett cimcimoos , bebekler bendeeen
Fena bozmusun cimcimos
Fena bozmusun cimcimos
Hadi sen bozdun ,bozdun. Bizi niye bozmaya teşvik ediyorsun bizde kiloluyuz bizimde canımız çekiyor
Gitar mı hiç romantik değil cimcimeden öğrenecek çok şeyin varBende gitar caliyorum ama ud daha romantik olur muhtemelen Ada sahillerinde sarkisini ud ile calmak daha römantiikk olar Gerci bende calmayali kac yil oldu ,cocuklar oldu ,romatizm öldü