- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabia'nın pekkorkacağını zannetmiyorumAynen , rabia01 artik bizi gece gece korkutamaycan cinim
Rabia'nın pekkorkacağını zannetmiyorum
Çok beklersinUmut fakirin ekmeedir nevos , oyle umut ediyorum
Çok teşekkür ederimoyum hingel ve künefeye gitti aslında birsürü tarif vardı aklımda hepsi hepsi mükemmel hatta ama 2 oyumuz var yarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık hakeden kazansın demeyeceğim herkes hakediyor bence @Dombik choccywhoccydoodah
Hic güzel olmamış Hic canım çekmedi Sakın imzana ekleme
Ellerine sağlık
Hııı kötü takım mı onlar ayy nevoşumla sana karşı olamam ben rakip takımda sizin olduğunuzu bilmiyordum. Savulun cimcime gözü dönmüş rabia yedirtmem nevoşla nuru size
Yaptım canım pamuk gibi kızım oldu. Oğlum kıskanıyor ikisine de yetişmeye çalışıyorum işteDoğum yaptın mı canım
Allah bağışlasın canım Allah kolaylık versin sana Kızın mı oldu
İyiyim canım çok şükür
Yettim canım merak etme senHuhhhuu Bize neler yapiyolla bi bilsen Cok magduruz ya
Amin canım teşekkür ederim nasılsın görüşemiyoruzGünaydın bu arada,hepinize mutlu sabahlar.
MazlumuGetirinBana canım ,hayırlı olsun,sağlıkla büyüt bebeğini
Gece bende uyumuyorum malum cimcime tek başıma muhalefetim ben sen kork asıl. Yol yakınken şartlarımızı kabul edin ateşkes imzalayalımHahahahha bunlara çok guvenme ama biz gece saatlerinde hep burdayız ve bunlar uyumus oluyor hep yenilen takım bunlar yanlış seçimler yapma bak yeni de evladin olmus
Iyiyim canım ne olsun. Sen nasılsın? Tatlı marifetli oğlun (o tombik elleri unutmadım)ve pamuk kızınla yoruluyorsundur eminim. Kolaylıklar dilerimYettim canım merak etme sen
Amin canım teşekkür ederim nasılsın görüşemiyoruz
Gece bende uyumuyorum malum cimcime tek başıma muhalefetim ben sen kork asıl. Yol yakınken şartlarımızı kabul edin ateşkes imzalayalım
Urfa kebap ve pideli köfte
Urfa kebap ve pideli köfte
Yettim canım merak etme sen
Amin canım teşekkür ederim nasılsın görüşemiyoruz
Gece bende uyumuyorum malum cimcime tek başıma muhalefetim ben sen kork asıl. Yol yakınken şartlarımızı kabul edin ateşkes imzalayalım
Kazen merhaba, genel olarak yarışmalarda son sunum resmini seçtiğiniz için özellikle sunum tabaklarımı son iki resme koydum, özenle hazırladığım tabak resimlerinden biriyle ankete katılmak isterdim. Ancak ikramlık resmim koyulmuş. Düzeltmeniz mümkün mü? Düzeltilmiyorsa sorun değil, emek verdiğim için söyleme ihtiyacı hissettim.
Eki Görüntüle 1755209
Kızım çok yormuyor açıkçası canım oğlum daha çok yoruyor resmen bebekligine döndü kardeşinin besigine girip yatıyor çok kıskanıyorIyiyim canım ne olsun. Sen nasılsın? Tatlı marifetli oğlun (o tombik elleri unutmadım)ve pamuk kızınla yoruluyorsundur eminim. Kolaylıklar dilerim
Kız bir böreği 1,5 senede yaptın sen onu da bana yapmış değilsin gerçi seni mi alt edemicem benHahahahha komik olma şeker