Tatil sonrası doktora gideceğim canım o zaman netleşecek
Hazırlıklar devam ediyor bugün biraz alışveriş yaptım,valizleri hazırlamaya çalışıyorum.Çamaşır,ütü falan
Tatil sonrası doktora gideceğim canım o zaman netleşecek
Hazırlıklar devam ediyor bugün biraz alışveriş yaptım,valizleri hazırlamaya çalışıyorum.Çamaşır,ütü falan
Sagikli haberlerle.insh
Tatli bi yorgunluktur simdi ne guzel , annemle ayni sehirdeyim ama yanina gittigim zamanki.mutlulugum tarif edilemez Allah kolaylik versin nevosum
Sagikli haberlerle.insh
Tatli bi yorgunluktur simdi ne guzel , annemle ayni sehirdeyim ama yanina gittigim zamanki.mutlulugum tarif edilemez Allah kolaylik versin nevosum
:) çok isterim ama hep izlemedeyım yemek yarışmalarını.
tam katılayım dıyorum heyecanlanıyorum vazgeçiyorum. :):) başka bir yarışmaya inşallah. tüm tariflere bayıldım herkese başarılar şimdiden :)
Hediyelerim geldi Kazen
öncelikle Teşekkür ederim harika bir yemek takımı kesenize berekettNevreste
emeklerine sağlık mükemmel bir yemek takımı geldi..COOKPLUS göndermişş.. iş yerime geldi ve arkadaşlarla çekip attım burayaa..
Hediyelerim geldi @Kazen öncelikle Teşekkür ederim harika bir yemek takımı kesenize berekett@Nevreste emeklerine sağlık mükemmel bir yemek takımı geldi..COOKPLUS göndermişş.. iş yerime geldi ve arkadaşlarla çekip attım burayaa.. Eki Görüntüle 1752052
Hediyelerim geldi @Kazen öncelikle Teşekkür ederim harika bir yemek takımı kesenize berekett@Nevreste emeklerine sağlık mükemmel bir yemek takımı geldi..COOKPLUS göndermişş.. iş yerime geldi ve arkadaşlarla çekip attım burayaa.. Eki Görüntüle 1752052