Tabi tabi ben kendi kendime konuşuyorumnevosda bi cene var sustur susturabilirsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi tabi ben kendi kendime konuşuyorumnevosda bi cene var sustur susturabilirsen
Eşim uzun bir süre nöbete gitmeyecekmişyok senin yorulmana kiyamam ben bulurum
bidaki nöbet nezman
Canımsınnnn 3 günlük dünya, negatif aksi olmaktansa, sevmek hep güzel enerjiyle insanlarla 2 tatlı söz konuşmayı yeğlerim, birgün göçüp gidince arkamdan birkaç kişi dahi öyle böyleydi ama sanırım iyi biriydi dese bana yeter
kiskanc editörAblam sonuna kadar sana hak veriyorumSende bildiğim ve tanıdığım kadarıyla kocaman yüreği olan sevgi dolu birisinAma en çok beni sev sonra Rabiş'i olur mu
iyi geceler nurumKizlar ben kaciyorum ,
hayirli geceler olsun :*
cimbizini cikartmicaksan neden olmasinBen gideyim mi topikte kalsamda sadece gözümü kapatsam olmaz mı
En çok beni sevsin ne olurkiskanc editör
takipdeyim bidenemEşim uzun bir süre nöbete gitmeyecekmiş
seni sevdine pisman olmasin sonra cenenden bikip nereye kacacagini sasirmasinEn çok beni sevsin ne olur
Tatile giriyoruzBir süre yalnız olmayacağımtakipdeyim bidenem
Bak bu olabilirseni sevdine pisman olmasin sonra cenenden bikip nereye kacacagini sasirmasin
her gidisin dönüsüde var intikam soguk yenen yemektirTatile giriyoruzBir süre yalnız olmayacağım
Hoşgeldin canımOğlum iyileşti çok şükürHayırlı geceler bayanlar Nevreste oğlusun iyileşti mi
Dönüşüm muhteşem olursaher gidisin dönüsüde var intikam soguk yenen yemektir
bence oldu bileBak bu olabilir
sende bu korkaklik varken zor olurDönüşüm muhteşem olursa
İyi sevindim.Hoşgeldin canımOğlum iyileşti çok şükür
Nasılsın
Kaçtı bile diyorsunbence oldu bile
Herşeyi ona bağlıyorsunsende bu korkaklik varken zor olur
Allah kolaylık versinHala uyumadı mıKız mı erkek miİyi sevindim.
İyiyim şükür
Benim miniği uyutmaya çalışıyorum