- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
politik degil bence icten verdin cevab takip ettigim kadariylaGayet politik cevap vereyim
Ay ben herkesi seviyorum, benim yürekteki sevgi o kadar yoğun ki 500 bin üyeyi aynı anda kucaklayabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
politik degil bence icten verdin cevab takip ettigim kadariylaGayet politik cevap vereyim
Ay ben herkesi seviyorum, benim yürekteki sevgi o kadar yoğun ki 500 bin üyeyi aynı anda kucaklayabilirim
cidden baktim kisa hikayede bulurum nevosum yeterki üzülmeBunun için banlanamam
Ciddi ciddi baktın Ben uzun yazıları okumayı hiç sevmiyorum zaten
sen ne ara yetistin arkadalarda sürünüyodun motormu taktin ne ettinSus kiz bagirma
Düşündümde ben korkunç yazılardan korkmamSuç ve cezayı bile okudum hiç korkmadımcidden baktim kisa hikayede bulurum nevosum yeterki üzülme
Gayet politik cevap vereyim
sen beni kisa hikayelerimle bekleAman çok korktuk
sende baklavalarin en korkagisinAma yüreksiz şekersin
Pek anlamadım iyi birşey mi söyledinsende baklavalarin en korkagisin
ben sana ruhlu muhlu üflü konular bulcam nevosum suc cezadan 6 yasindakide korkmazDüşündümde ben korkunç yazılardan korkmamSuç ve cezayı bile okudum hiç korkmadım
Mune gitsin patlatcam ben senin o havani fena yere cakilcanBende seni cok seviyorum mudurum Rabiskooo duy duy Havam binbesyuz
sen ne ara yetistin arkadalarda sürünüyodun motormu taktin ne ettin
Çok teşekkür ederim,aslında hiç zahmet etme ben kendim arar bulurumBen okurken ürkmüştümGerçi bayağı uzun zaman olduben sana ruhlu muhlu üflü konular bulcam nevosum suc cezadan 6 yasindakide korkmaz
Canımsınnnn 3 günlük dünya, negatif aksi olmaktansa, sevmek hep güzel enerjiyle insanlarla 2 tatlı söz konuşmayı yeğlerim, birgün göçüp gidince arkamdan birkaç kişi dahi öyle böyleydi ama sanırım iyi biriydi dese bana yeterpolitik degil bence icten verdin cevab takip ettigim kadariyla
sen nedemek istediysen aynisindanPek anlamadım iyi birşey mi söyledin
nevosda bi cene var sustur susturabilirsenAsil motoru siz takmisiniz mubarek , yarim saat gittik geldik 20 kusur sayfa ne konustunuz yahu Hayretim sasti
Ablam sonuna kadar sana hak veriyorumSende bildiğim ve tanıdığım kadarıyla kocaman yüreği olan sevgi dolu birisinAma en çok beni sev sonra Rabiş'i olur muCanımsınnnn 3 günlük dünya, negatif aksi olmaktansa, sevmek hep güzel enerjiyle insanlarla 2 tatlı söz konuşmayı yeğlerim, birgün göçüp gidince arkamdan birkaç kişi dahi öyle böyleydi ama sanırım iyi biriydi dese bana yeter
Ben gideyim mi topikte kalsamda sadece gözümü kapatsam olmaz mıMune gitsin patlatcam ben senin o havani fena yere cakilcan
yok senin yorulmana kiyamam ben bulurumÇok teşekkür ederim,aslında hiç zahmet etme ben kendim arar bulurumBen okurken ürkmüştümGerçi bayağı uzun zaman oldu
Allah rahatlık versin canımGüzel haberlerini bekliyorumKizlar ben kaciyorum ,
hayirli geceler olsun :*