- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Tamam canım haber verirsin
Amin canım acil şifalar diliyorum
Veririm tabi , Amin nevoscum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım haber verirsin
Amin canım acil şifalar diliyorum
Rica ederimsen bunu yazincaya kadar anlamamistim tskler nevosum
google amcadan resimleri ceker paylasirimİçli köfte miBari detaylı resimlerini çek yarışmaya katılırsınYapacaksan ben 1 güncük banlanabilirim
Niye çaktırıyorsun, bırak eklesin sonraaaa cımmmmmm-bızzzz cımbızzAman ablam ne yaptın Rabia'ya akıl vermiş gibi oldunBeni korkutmak için korkunç hikayeler ekleyecek
Sen ne kadar şekersin demek istemiştimne dedin peki kafam karisti
Aminnnnn... Acil şifalar olsun nurum..
Gayet politik cevap vereyimMune nur dogrumu diyor
Ben bu kuralı çok beğendimEvde yalnız,kocası olmayan bir kadını korkutuyorPsikoloji mi bozuyorNiye çaktırıyorsun, bırak eklesin sonraaaa cımmmmmm-bızzzz cımbızz
Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine uygun olmayan içerikler nedeniyle
baktimda hikayeler cok uzun buraya kopyala yapistirana kadar sabah olurRica ederim
Veririm tabi , Amin nevoscum
Kakao korktum mu demiş, tarihi bir söz not alalım, bu hatun kimseden korkmayan Of'lu değil miydi yahuBen tuşuna basmış ve izlemistim.. Ama odanın ışığını açık bırakarak uyumustum.ne yapayım korktum ayol
Bunun için banlanamamgoogle amcadan resimleri ceker paylasirim
Ciddi ciddi baktın Ben uzun yazıları okumayı hiç sevmiyorum zatenbaktimda hikayeler cok uzun buraya kopyala yapistirana kadar sabah olur
beni kiskirtiyorsunuz Kazene ispiklicem ikiniziNiye çaktırıyorsun, bırak eklesin sonraaaa cımmmmmm-bızzzz cımbızz
Gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine uygun olmayan içerikler nedeniyle
Hatun hergün koca bir tabak yürek yiyorKakao korktum mu demiş, tarihi bir söz not alalım, bu hatun kimseden korkmayan Of'lu değil miydi yahu
Kakao ofluların şanına yakışmadı
Mune gelince sekermi oldum simdi hep Muneyi etiketlim öyleyseSen ne kadar şekersin demek istemiştim
Aman çok korktukbeni kiskirtiyorsunuz Kazene ispiklicem ikinizi
Ama yüreksiz şekersinMune gelince sekermi oldum simdi hep Muneyi etiketlim öyleyse