• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
A-aaaa neler oluyor burada:-) Nevresteee korku filmlerinden korkuyor musun sen:KK70: ablanız olarak korkmamayı öğretemedim mi size:KK8:

Ah kıyamammmmm rabia01 rabia01 annemmmmm sana yüreksiz mi dedi Nevreste, ben onun kulağını çekerim:KK70:
Ablam ben biraz korkağım:KK17:Rabia sürekli beni korkutmak için resimler,videolar ekliyor:cry:
Benim değil onun kulaklarını çekmelisin:70:
Yüreksiz Ablam senin adını sürekli yazıyor ama etiket yapamıyor:KK53:Biraz gaz verince hemen etiketliyor:70:

Ablam ben biraz korkağım:KK17:Rabia sürekli beni korkutmak için resimler,videolar ekliyor:cry:
Benim değil onun kulaklarını çekmelisin:KK70:
Yüreksiz Ablam senin adını sürekli yazıyor ama etiket yapamıyor:KK53:Biraz gaz verince hemen etiketliyor:KK70:
:KK70::KK70:
Birbirinizi mi korkutuyorsunuz :KK70::KK70: sizin kulakları çekmekle olmaz, ben burada korkunçççç bir hikaye anlatayım biriniz kalmaz kaçarsınız, topik bana kalır:KK70:

:KK70::KK70:
Birbirinizi mi korkutuyorsunuz :KK70::KK70: sizin kulakları çekmekle olmaz, ben burada korkunçççç bir hikaye anlatayım biriniz kalmaz kaçarsınız, topik bana kalır:KK70:
Aman ablam ne yaptın Rabia'ya akıl vermiş gibi oldun:KK58:Beni korkutmak için korkunç hikayeler ekleyecek:70:

Back