Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman sende her seferinde niye Mune'yi çağırıyorsun
Ablam ben biraz korkağımRabia sürekli beni korkutmak için resimler,videolar ekliyorA-aaaa neler oluyor burada Nevresteee korku filmlerinden korkuyor musun sen ablanız olarak korkmamayı öğretemedim mi size
Ah kıyamammmmm rabia01 annemmmmm sana yüreksiz mi dedi Nevreste, ben onun kulağını çekerim
pesmi ediyonTamam tamam boşuna uğraşma
Pes ettiğimi söylersem tüm kkyı etiketlersinAma ben pes etmiyorumpesmi ediyon
evet yüreksiz dedi busefer kesin banlicaksin demi MuneA-aaaa neler oluyor burada Nevresteee korku filmlerinden korkuyor musun sen ablanız olarak korkmamayı öğretemedim mi size
Ah kıyamammmmm rabia01 annemmmmm sana yüreksiz mi dedi Nevreste, ben onun kulağını çekerim
Ablam ben biraz korkağımRabia sürekli beni korkutmak için resimler,videolar ekliyor
Benim değil onun kulaklarını çekmelisin
Yüreksiz Ablam senin adını sürekli yazıyor ama etiket yapamıyorBiraz gaz verince hemen etiketliyor
Bu banlanmam sebebi mi diyorsunAma yalan mı söyleseydimevet yüreksiz dedi busefer kesin banlicaksin demi Mune
yasasin kötülükmü diyorsunPes ettiğimi söylersem tüm kkyı etiketlersinAma ben pes etmiyorum
Aman ablam ne yaptın Rabia'ya akıl vermiş gibi oldunBeni korkutmak için korkunç hikayeler ekleyecek
Birbirinizi mi korkutuyorsunuz sizin kulakları çekmekle olmaz, ben burada korkunçççç bir hikaye anlatayım biriniz kalmaz kaçarsınız, topik bana kalır
ben bayila bayila dinlerim nevos gibi korkakmiyim
Birbirinizi mi korkutuyorsunuz sizin kulakları çekmekle olmaz, ben burada korkunçççç bir hikaye anlatayım biriniz kalmaz kaçarsınız, topik bana kalır
zilli dedi birde üstüne ömür boyu mapusda sürünceksin
hem real hem sanalda Muneeeeee hakaret var
evet banlanma sebebi yüreksiz cefileytsiz gibi bisey dedinBu banlanmam sebebi mi diyorsunAma yalan mı söyleseydim
Yok öyle birşey söylemedimyasasin kötülükmü diyorsun
sen bunu yazincaya kadar anlamamistim tskler nevosumAman ablam ne yaptın Rabia'ya akıl vermiş gibi oldunBeni korkutmak için korkunç hikayeler ekleyecek
Mune nur dogrumu diyorDaha once de soyledigim gibi bibigim ,mune mudur beni cok sever Bana cimbizi ile degil pambigi ile muamele eder
İçli köfte miBari detaylı resimlerini çek yarışmaya katılırsınYapacaksan ben 1 güncük banlanabilirimevet banlanma sebebi yüreksiz cefileytsiz gibi bisey dedin
üzülme icli köfte yapar getiririm sana
ne dedin peki kafam karistiYok öyle birşey söylemedim