- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
ayy ne güldürdün beni hatunn bende bekliyorum bitmiş servis halini elimde çatal ile bilgisayara dalacaktımmonu çekmedim işte :))))) yemeğe atladık unuttuk ama dolapta var bu akşam çekerim :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne güldürdün beni hatunn bende bekliyorum bitmiş servis halini elimde çatal ile bilgisayara dalacaktımmonu çekmedim işte :))))) yemeğe atladık unuttuk ama dolapta var bu akşam çekerim :d
Ellerine sağlık Meleğim keşke son sunumda olsaydı yarışmaya katılırdınmeşhurrrr kısık ateşteee 4,5 saat pişen etli keşkeğim
yarması merzifondan geldi eti dağlarda kekik otlayan danalardan doğal :)
Eki Görüntüle 1736937
bir gece evvelden ısladımmm çelik tencerede tutuyor o yuzden bunda yapıyorum keşkek tenceresi :) Eki Görüntüle 1736938
normalde toprak güveçte yapıyorumm ama burdaki fırınlar pek bilmiyor :)
Eki Görüntüle 1736940
servisten önceki hali :)))
meşhurrrr kısık ateşteee 4,5 saat pişen etli keşkeğim
Eki Görüntüle 1736937
bir gece evvelden ısladımmm çelik tencerede tutuyor o yuzden bunda yapıyorum keşkek tenceresi :) Eki Görüntüle 1736938
Eki Görüntüle 1736940
Sen ne zaman yapacaksınİlk tarif gelmisss Hadi bakalim darisi bize
Sen ne zaman yapacaksın
Çok geçmiş olsun canımYaparsın acelesi yokTarifin eklenirse mutlaka başka bir tane bulursun.Seçenek çok fazlaKalkabilsem hemen ama aile boyu yatiyoruz malesef nevos Toparlanir toparlanmaz insh gelirim
Çok geçmiş olsun canımYaparsın acelesi yokTarifin eklenirse mutlaka başka bir tane bulursun.Seçenek çok fazla
Harika ellerine saglik bende bugun yaptim tavuklumeşhurrrr kısık ateşteee 4,5 saat pişen etli keşkeğim
Eki Görüntüle 1736937
Eki Görüntüle 1736940
Oooo senin planlar hazırAklimda bi yigin tarif var zaten Biri yapilirsa b-c-d-e-f planim hazir nevos Mash her sehrin yemekleri ayri guzel illa ki birini yaparim :)
Senin oglun nasil ? Atlatti mi gribi
Cok hossun ya o kadar plandan mutlak biri kapilmadan yaparsin bekliyoruz meraklaAklimda bi yigin tarif var zaten Biri yapilirsa b-c-d-e-f planim hazir nevos Mash her sehrin yemekleri ayri guzel illa ki birini yaparim :)
Senin oglun nasil ? Atlatti mi gribi
Oooo senin planlar hazır
İyi sayılır canım hala yatıyorOkula göndermedim
Teşekkür ederim canımRabbim tüm hastalara şifa versinAllah sifa versin , hakketen gecmek bilmiyor . İnsh en.kisa zamanda atlatirsiniz sizde
Tabi nevos ,planlar hazir uygun zamani bekliyorum
Cok hossun ya o kadar plandan mutlak biri kapilmadan yaparsin bekliyoruz merakla
Sende oylesin canim
Bende seninkini bekliyom merakla.ama
Teşekkür ederim canımRabbim tüm hastalara şifa versin
Benimde planlarım var karar veremiyorumAma ben sonları bekleyebilirim kimsenin tarifini almak istemem
O zaman cok bekliycen