• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
meşhurrrr kısık ateşteee 4,5 saat pişen etli keşkeğim
yarması merzifondan geldi eti dağlarda kekik otlayan danalardan doğal :)
Eki Görüntüle 1736937
bir gece evvelden ısladımmm çelik tencerede tutuyor o yuzden bunda yapıyorum keşkek tenceresi :) Eki Görüntüle 1736938
normalde toprak güveçte yapıyorumm ama burdaki fırınlar pek bilmiyor :)

Eki Görüntüle 1736940
servisten önceki hali :)))
Ellerine sağlık Meleğim keşke son sunumda olsaydı yarışmaya katılırdın:kk77::KK19:

Eki Görüntüle 1736937
bir gece evvelden ısladımmm çelik tencerede tutuyor o yuzden bunda yapıyorum keşkek tenceresi :) Eki Görüntüle 1736938

Eki Görüntüle 1736940

Offfff bayılırım keşkeğe :kk77::kk77::kk77: çok fenasın varyaaa :KK12::KK12:

Çok geçmiş olsun canım:KK60:Yaparsın acelesi yok:KK19:Tarifin eklenirse mutlaka başka bir tane bulursun.Seçenek çok fazla:KK19:

Aklimda bi yigin tarif var zaten :KK53: Biri yapilirsa b-c-d-e-f planim hazir nevos :-) Mash her sehrin yemekleri ayri guzel :KK200: illa ki birini yaparim :)
Senin oglun nasil ? Atlatti mi gribi o_O

Eki Görüntüle 1736937

Eki Görüntüle 1736940
Harika ellerine saglik bende bugun yaptim tavuklu:kk77::kk77:

Aklimda bi yigin tarif var zaten :KK53: Biri yapilirsa b-c-d-e-f planim hazir nevos :-) Mash her sehrin yemekleri ayri guzel :KK200: illa ki birini yaparim :)
Oooo senin planlar hazır:-):nazar:
İyi sayılır canım hala yatıyor:KK43:Okula göndermedim;)

Cok hossun ya:KK48: o kadar plandan mutlak biri kapilmadan yaparsin bekliyoruz merakla:kk77:

Ohh tarifler geliyor yavaş yavaşş :))
Ellerinize sağlık bayanlar :21:

Allah sifa versin :KK60: , hakketen gecmek bilmiyor . İnsh en.kisa zamanda atlatirsiniz sizde :KK43:
Tabi nevos ,planlar hazir uygun zamani bekliyorum :rolleyes:
Teşekkür ederim canım:KK60:Rabbim tüm hastalara şifa versin:KK68:
Benimde planlarım var karar veremiyorum:confused:Ama ben sonları bekleyebilirim kimsenin tarifini almak istemem:KK45:

Teşekkür ederim canım:KK60:Rabbim tüm hastalara şifa versin:KK68:
Benimde planlarım var karar veremiyorum:confused:Ama ben sonları bekleyebilirim kimsenin tarifini almak istemem:KK45:

Amin insh :KK19:
O kadar cok secenek var ki hangi birini yapcagini sasiriyor insan :-) Super valla , senin de oldugun bi yarismada bulunmak onur verici :KK60:

Back