• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Yöresel Yemek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    234
  • Anket Kapalı .
Yöresel yemekler almış oylamayı,hayırlı uğurlu olsun kızlar,bekliyorum güzel yemeklerinizi:kk77:

Olmaz herkes bir yemek yapacak:KK48:O tarifler çoktan kapıldı sen kendine başka tarif bulmalısın:KK45:
Canım o iki tarifi yapmak isteyen çok fazla bakalım kime nasip olacak:kk77:Yapmayı düşünüyorsan elini çabuk tutmalısın:rolleyes:
Yok ben zaten şakasına demiştim,yarışmaya katılmayacağım da bu kadar çabuk kim kaptı hemen yahu:KK57:

Yok ben zaten şakasına demiştim,yarışmaya katılmayacağım da bu kadar çabuk kim kaptı hemen yahu:KK57:
Canım özellikle bamya çorbasının taliplisi çok fazla:KK45:Kazen oy verecek,öyle olunca yapmak isteyenler var.:KK53:.Ama bu kadar laftan sonra kimse yapmazsa bilmediğim tarifi ben yapacağım:KK70:

Canım özellikle bamya çorbasının taliplisi çok fazla:KK45:Kazen oy verecek,öyle olunca yapmak isteyenler var.:KK53:.Ama bu kadar laftan sonra kimse yapmazsa bilmediğim tarifi ben yapacağım:KK70:
Kızlar haklı tabii,işin ucunda ödülden ziyade Kazenin oyu var,bence elini çabuk tutan kazanır:KK53:Birde herkes birbirinin yapacağını sanıp başka tarif yaparmış:KK48:

Kızlar haklı tabii,işin ucunda ödülden ziyade Kazenin oyu var,bence elini çabuk tutan kazanır:KK53:Birde herkes birbirinin yapacağını sanıp başka tarif yaparmış:KK48:
Bende ondan korkuyorum:KK48:Neyse mutlaka biri yapar:KK45:Olmadı senin peşine düşerim:KK70:

Bende ondan korkuyorum:KK48:Neyse mutlaka biri yapar:KK45:Olmadı senin peşine düşerim:KK70:
Hahaha,nevreste yine iş başında:KK70:yok yahu ben ne anlarım bamya çorbasından ama buradan öğrenip babama yapmalıyım,babam bamyayı çok sever,yemeğini güzel yaparım da ama çorbasını yapmayı bilmiyorum,dur bakalım sabah ola hayrola,hissediyorum sabaha ilk tarif gelecek,hatta birazdan:KK33:

Hahaha,nevreste yine iş başında:KK70:yok yahu ben ne anlarım bamya çorbasından ama buradan öğrenip babama yapmalıyım,babam bamyayı çok sever,yemeğini güzel yaparım da ama çorbasını yapmayı bilmiyorum,dur bakalım sabah ola hayrola,hissediyorum sabaha ilk tarif gelecek,hatta birazdan:KK33:
Bende bilmem bamya çorbası falan,sayelerinde öğreneceğim:-)Sen bir ışık yaktın belki sürpriz yaparsın:KK73:
Evet bende ilk tarifi bekliyorum:KK45:Acaba ikimizin bildiği tarifler aynı tarifler mi:KK30::rolleyes:

Bende bilmem bamya çorbası falan,sayelerinde öğreneceğim:-)Sen bir ışık yaktın belki sürpriz yaparsın:KK73:
Evet bende ilk tarifi bekliyorum:KK45:Acaba ikimizin bildiği tarifler aynı tarifler mi:KK30::rolleyes:
Yok Nevreste ışık mışık yakmadım ben,farlarım sonuna kadar kapalı:KK70:
Ben de öğreneceğim bu bamya çorbasını,aslında annem Antalya Aksekili,Akseki de eskiden Konyaya bağlıymış,bu durumda ben ucundan Konyalı oluyorum değil mi,nede olsa memleketimin yemeği yaparım,neden olmasın:KK53::KK48:

Valla bende bekliyorum ilk tarifi,neymiş o ikimizin bildiği tarif,kulağıma bir fısılda:KK53:

Yok Nevreste ışık mışık yakmadım ben,farlarım sonuna kadar kapalı:KK70:
Ben de öğreneceğim bu bamya çorbasını,aslında annem Antalya Aksekili,Akseki de eskiden Konyaya bağlıymış,bu durumda ben ucundan Konyalı oluyorum değil mi,nede olsa memleketimin yemeği yaparım neden olmasın:KK53::KK48:

Valla bende bekliyorum ilk tarifi,neymiş o ikimizin bildiği tarif,kulağıma bir fısılda:KK53:
Sen de Konyalı sayılırsın o zaman:KK45:En son Yöresel yemeklerde sen 1. olmuştun.O zaman tacını gelip devredersin:KK48:
Tamam fısıldıyorum:KK45:

Back