- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklerim prensesim:)İnşallah abla yolum belki bir gün konya ya da düşer
Olmaz herkes bir yemek yapacakO tarifler çoktan kapıldı sen kendine başka tarif bulmalısınNevreste 2 yemekle katılabiliyormuyuz,ben hem analıkızlı hem bamya çorbası yapıcam
Yok ben zaten şakasına demiştim,yarışmaya katılmayacağım da bu kadar çabuk kim kaptı hemen yahuOlmaz herkes bir yemek yapacakO tarifler çoktan kapıldı sen kendine başka tarif bulmalısın
Canım o iki tarifi yapmak isteyen çok fazla bakalım kime nasip olacakYapmayı düşünüyorsan elini çabuk tutmalısın
Canım özellikle bamya çorbasının taliplisi çok fazlaKazen oy verecek,öyle olunca yapmak isteyenler var..Ama bu kadar laftan sonra kimse yapmazsa bilmediğim tarifi ben yapacağımYok ben zaten şakasına demiştim,yarışmaya katılmayacağım da bu kadar çabuk kim kaptı hemen yahu
Kızlar haklı tabii,işin ucunda ödülden ziyade Kazenin oyu var,bence elini çabuk tutan kazanırBirde herkes birbirinin yapacağını sanıp başka tarif yaparmışCanım özellikle bamya çorbasının taliplisi çok fazlaKazen oy verecek,öyle olunca yapmak isteyenler var..Ama bu kadar laftan sonra kimse yapmazsa bilmediğim tarifi ben yapacağım
Bende ondan korkuyorumNeyse mutlaka biri yaparOlmadı senin peşine düşerimKızlar haklı tabii,işin ucunda ödülden ziyade Kazenin oyu var,bence elini çabuk tutan kazanırBirde herkes birbirinin yapacağını sanıp başka tarif yaparmış
Hahaha,nevreste yine iş başındayok yahu ben ne anlarım bamya çorbasından ama buradan öğrenip babama yapmalıyım,babam bamyayı çok sever,yemeğini güzel yaparım da ama çorbasını yapmayı bilmiyorum,dur bakalım sabah ola hayrola,hissediyorum sabaha ilk tarif gelecek,hatta birazdanBende ondan korkuyorumNeyse mutlaka biri yaparOlmadı senin peşine düşerim
Bende bilmem bamya çorbası falan,sayelerinde öğreneceğimSen bir ışık yaktın belki sürpriz yaparsınHahaha,nevreste yine iş başındayok yahu ben ne anlarım bamya çorbasından ama buradan öğrenip babama yapmalıyım,babam bamyayı çok sever,yemeğini güzel yaparım da ama çorbasını yapmayı bilmiyorum,dur bakalım sabah ola hayrola,hissediyorum sabaha ilk tarif gelecek,hatta birazdan
Yok Nevreste ışık mışık yakmadım ben,farlarım sonuna kadar kapalıBende bilmem bamya çorbası falan,sayelerinde öğreneceğimSen bir ışık yaktın belki sürpriz yaparsın
Evet bende ilk tarifi bekliyorumAcaba ikimizin bildiği tarifler aynı tarifler mi
Sen de Konyalı sayılırsın o zamanEn son Yöresel yemeklerde sen 1. olmuştun.O zaman tacını gelip devredersinYok Nevreste ışık mışık yakmadım ben,farlarım sonuna kadar kapalı
Ben de öğreneceğim bu bamya çorbasını,aslında annem Antalya Aksekili,Akseki de eskiden Konyaya bağlıymış,bu durumda ben ucundan Konyalı oluyorum değil mi,nede olsa memleketimin yemeği yaparım neden olmasın
Valla bende bekliyorum ilk tarifi,neymiş o ikimizin bildiği tarif,kulağıma bir fısılda
Evet olmuştum,taaa fi tarihinde,tabii memnuniyetle devrederimSen de Konyalı sayılırsın o zamanEn son Yöresel yemeklerde sen 1. olmuştun.O zaman tacını gelip devredersin
Tamam fısıldıyorum
Yok canım o kadar olmadıPerde pilavın hala aklımdaEvet olmuştum,taaa fi tarihinde,tabii memnuniyetle devrederim
okey bekliyorum
Hoşgeldin Vuslat'ımBen gördün zannettimBilsem etiketlerdimHayırlı olsun yeni kategori Hiç haber de vermiyorsunuz
Her gün bakıyordum, bir dün bakmadım, açılmış da sayfalar uçmuş bile:)
Hoşbuldum NevoşumHoşgeldin Vuslat'ımBen gördün zannettimBilsem etiketlerdim
Nasılsın
Çok teşekkürederim canım,akılda bırakabildiysem ne mutlu banaYok canım o kadar olmadıPerde pilavın hala aklımda
Merhaba hoşgeldinHayırlı olsun yeni kategori Hiç haber de vermiyorsunuz
Her gün bakıyordum, bir dün bakmadım, açılmış da sayfalar uçmuş bile:)
Hoşbuldum canım Şu an için düşünmüyorumMerhaba hoşgeldin
Sen de katılacakmısın Vuslat?