Yok biz dün açılışı yaptıkSende analı kızlı veya bamya çorbasına talip misinHoşbuldum Nevoşum
Yok görmedim, hatta Kazen'in tatili fazla uzun sürdü diye düşünüyordum İyiyim canım benim, sen nasılsın
İyiyim canım çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok biz dün açılışı yaptıkSende analı kızlı veya bamya çorbasına talip misinHoşbuldum Nevoşum
Yok görmedim, hatta Kazen'in tatili fazla uzun sürdü diye düşünüyordum İyiyim canım benim, sen nasılsın
Yok Nevoşum ben almayayım Bamyayı hayatta yemem, analı kızlıyı da hiç yemedim:) İlk içli köfte tadımım hüsranla sonuçlandı, o zamandan beri hiç yemedimYok biz dün açılışı yaptıkSende analı kızlı veya bamya çorbasına talip misin
İyiyim canım çok şükür
İçli köfteyi sevmiyor musunYok Nevoşum ben almayayım Bamyayı hayatta yemem, analı kızlıyı da hiç yemedim:) İlk içli köfte tadımım hüsranla sonuçlandı, o zamandan beri hiç yemedim
Cıkss Nevoşumİçli köfteyi sevmiyor musun
Hayırlı geceler görüşürüz canımKolay gelsinBen kaçar, yetiştirilecek örgülerim var:)
Hayırlı geceler
Sağol canımHayırlı geceler görüşürüz canımKolay gelsin
Tarifini bekliyoruz canımTrakyadan bir tarifle katilacagim. Bizim tarifler kolay oluyor.
Keşke çekseydin Meleğim Yeniden yaparsan bekliyoruz.cumartesi günü keşkek yaptım keşke resim çekseydim :))))
ayy keşkeeee etlimi yaptınn..cumartesi günü keşkek yaptım keşke resim çekseydim :))))
evet bitanemmmm dur bak bir iki resim var hiç yok değil ekleyim :)ayy keşkeeee etlimi yaptınn..
ayy ekle cidden merak ettim bende bugün yarın etlisini deneyeceğimm..evet bitanemmmm dur bak bir iki resim var hiç yok değil ekleyim :)
bende bekliyorum böylee servisteki halini eklede düşüvereyim şurayameşhurrrr kısık ateşteee 4,5 saat pişen etli keşkeğim
yarması merzifondan geldi eti dağlarda kekik otlayan danalardan doğal :)
Eki Görüntüle 1736937
bir gece evvelden ısladımmm çelik tencerede tutuyor o yuzden bunda yapıyorum keşkek tenceresi :) Eki Görüntüle 1736938
normalde toprak güveçte yapıyorumm ama burdaki fırınlar pek bilmiyor :)
Eki Görüntüle 1736940
servisten önceki hali :)))
onu çekmedim işte :))))) yemeğe atladık unuttuk ama dolapta var bu akşam çekerim :dbende bekliyorum böylee servisteki halini eklede düşüvereyim şuraya
meşhurrrr kısık ateşteee 4,5 saat pişen etli keşkeğim
yarması merzifondan geldi eti dağlarda kekik otlayan danalardan doğal :)
Eki Görüntüle 1736937
bir gece evvelden ısladımmm çelik tencerede tutuyor o yuzden bunda yapıyorum keşkek tenceresi :) Eki Görüntüle 1736938
normalde toprak güveçte yapıyorumm ama burdaki fırınlar pek bilmiyor :)
Eki Görüntüle 1736940
servisten önceki hali :)))