Yok 98 kiloyum70 bile değil hatta 65 bile değilimMaaşallah tolinn, piliç gibisin desenee
99 musun yoksa
Şşşşşttt çaktırmayın diom bak yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok 98 kiloyum70 bile değil hatta 65 bile değilimMaaşallah tolinn, piliç gibisin desenee
99 musun yoksa
İhtiyar ve yaşlı bir garı yim la ben
Yavaş yavaş yazın yetisemiyorum
İşte burada
aynen oyleyım smeacım bu haın nevos benı kıskanıyorMaaşallah tolinn, piliç gibisin desenee
99 musun yoksa
olmassssssO zaman paylaşalım
haaayyytttt pala bıyıklarına gurban oldugumİşte burada
Olm telle anca bu gadar oluyoBiraz barnaklarını çalıştır moruk Bizim gibi gençlere anca yetişirsin
İşte burada
Yok 98 kiloyum70 bile değil hatta 65 bile değilim
Hep beraber inşaallah
Sen çok yaşa emi
Hanım Abla pala bıyıklıya sulandığını görmesinaynen oyleyım smeacım bu haın nevos benı kıskanıyor
olmassssss
haaayyytttt pala bıyıklarına gurban oldugum
ben soyleyım şişko patatessss nihahahhahaAyy msn varkene en sevdiğim smiliydi buuu
Nesin pekiiii
Bizim topiğin ağasıYemek yapacağım deyip sonra yapmayanları corc ile tanıştırıyoruzAyy msn varkene en sevdiğim smiliydi buuu
Nesin pekiiii
niye o nenemın pala bıyıklısımı yoksaHep beraber inşaallah
Sizi corc ile tanıştırayım
Hanım Abla pala bıyıklıya sulandığını görmesin
Hey corc versene borçHep beraber inşaallah
Sizi corc ile tanıştırayım
Hanım Abla pala bıyıklıya sulandığını görmesin
ooooo bende diyorum bu konu neden sola dogru cekıyo nevoş saga otursun sen sola otur yoksa site coker mazallahAman bende 125 kilo fit bir hatunum ne var bunda
Corc borç vermez,yemek istiyor sizdenHey corc versene borç
Tolin evlensin çocuk doğursun sonra göreceğizDoğum yapınca kilo mutlaka oluyorAman bende 125 kilo fit bir hatunum ne var bunda
Ben her türlü varım hacı beni kaldıran tek site bu zatiooooo bende diyorum bu konu neden sola dogru cekıyo nevoş saga otursun sen sola otur yoksa site coker mazallah
Bak hala konuşuyorooooo bende diyorum bu konu neden sola dogru cekıyo nevoş saga otursun sen sola otur yoksa site coker mazallah
litfen yalan soylemıyelım nevos ben tam 5 tane dogurdum hala piliç gibiyim eee ne demişler bodur tavuk her dem piliçtirCorc borç vermez,yemek istiyor sizden
Tolin evlensin çocuk doğursun sonra göreceğizDoğum yapınca kilo mutlaka oluyor
İlk çocuğunuz mu
Corc borç vermez,yemek istiyor sizden
Tolin evlensin çocuk doğursun sonra göreceğizDoğum yapınca kilo mutlaka oluyor
İlk çocuğunuz mu
aman nevoşla aranıza oturmayım tost yaparsınız benı mazallahBen her türlü varım hacı beni kaldıran tek site bu zati
ben sana soylemedım benım 5 tane cocugum varrrBak hala konuşuyor
Tolin bize bu kadar söylüyorsunSen evlenip,doğum yapınca 200 kilo olacaksın
Ahah yemeğin Salçalısı misalimilitfen yalan soylemıyelım nevos ben tam 5 tane dogurdum hala piliç gibiyim eee ne demişler bodur tavuk her dem piliçtir