- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.441
- 773
Corc borç vermez,yemek istiyor sizden
Tolin evlensin çocuk doğursun sonra göreceğizDoğum yapınca kilo mutlaka oluyor
İlk çocuğunuz mu
Oo tolincik bekar mısınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Corc borç vermez,yemek istiyor sizden
Tolin evlensin çocuk doğursun sonra göreceğizDoğum yapınca kilo mutlaka oluyor
İlk çocuğunuz mu
Tabi tabi kesin öyledirlitfen yalan soylemıyelım nevos ben tam 5 tane dogurdum hala piliç gibiyim eee ne demişler bodur tavuk her dem piliçtir
Allah bağışlasın canımİkinci çocuğum canım
20 kilo aldım ikinci bebeğimde şükür verdim sayılır ama
Bamya çorbasını yapana oy vereceğim : ) tabi doğru yaparsa veya analı kızlıya ...
Senin üstüne oturacağız niye aramıza alalımaman nevoşla aranıza oturmayım tost yaparsınız benı mazallah
ben sana soylemedım benım 5 tane cocugum varrr
Bekar bekarÇok becerikli maşaallahKüçük oğlu olan varsa isteyebilirizOo tolincik bekar mısınnn
Acelemiz yok biz beklerizÇok iyi yaparım ama bamyayı köyden getirtmem lazım
evet smeacım benı ne muhendısler doktorlar ıstıyorda kısmet işteOo tolincik bekar mısınnn
oyle tabeTabi tabi kesin öyledir
vallahamıSenin üstüne oturacağız niye aramıza alalım
İkinci çocuğum canım
20 kilo aldım ikinci bebeğimde şükür verdim sayılır ama
Bir sarsıntı olursa heran düşebilirizevet smeacım benı ne muhendısler doktorlar ıstıyorda kısmet işte
oyle tabe
vallahamı
Ohoooo ben analı kızlıyı taaaa çorbalar kategorisinde yapmıştım ama oy göremedimBamya çorbasını yapana oy vereceğim : ) tabi doğru yaparsa veya analı kızlıya ...
Bekar bekarÇok becerikli maşaallahKüçük oğlu olan varsa isteyebiliriz
evet smeacım benı ne muhendısler doktorlar ıstıyorda kısmet işte
bekleriz diyorsun yani valla bunca zaman k.k dayım takip ederim yemekleri sevdiğim için bi kendime güvenip ha iyidir elimde gezmekten fırsat bulamamdım yarışım yoksa tüm madalyalar benim olurduAcelemiz yok biz bekleriz
Hoşgeldin canımOhoooo ben analı kızlıyı taaaa çorbalar kategorisinde yapmıştım ama oy göremedim
Bu arada yeni kategori hayırlı olsun.
Aklıma uygun bir tarif gelirse katılabilirim.
Brawooo 20 kilo veren arkadaşı özelden taciz edebiliirim ben altı üstü vereceğim 5,7 arası bir kilo bir verip iki alanlardanım biliyorum pis boğazım allah bağışlasın evlatlarınızı
Yaşı aslında geldi geçtiBiz kendisinin yüzüne vurmuyoruzHadi yaa, yaş kaç acebaa
Vay vay vay vay
Oooo bu çok iddialı olduBu kategoride bize vakit ayırınTarifinizi görelimbekleriz diyorsun yani valla bunca zaman k.k dayım takip ederim yemekleri sevdiğim için bi kendime güvenip ha iyidir elimde gezmekten fırsat bulamamdım yarışım yoksa tüm madalyalar benim olurdu
Yaşı aslında geldi geçtiBiz kensinin yüzüne vurmuyoruz
Çok ince düşünceliyizHe vurmuosunuzz, ayyy nası duygulandım bak şimdi, bu ne ince düşüncee