Ablam mutlu olsunlar yeterSizde zamanla alışırsınızKesinlikle öylede,görünce daha bir etkilenecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam mutlu olsunlar yeterSizde zamanla alışırsınızKesinlikle öylede,görünce daha bir etkilenecek
Ablam mutlu olsunlar yeterSizde zamanla alışırsınız
Görüşürüz AblacımAfiyet olsunTabiki önemli olanda o zaten,şimdilik iyi gidiyor bakalım inşallah hep böyle giderler..
Biraz zamana bırakmak lazım bunuda alışacağız bizde edi büdü misali tek kalacağız..
Ben kaçtım yemek faslı var şimdi görüşürüz iyi akşamlar
Yarışma için yapılmış yeni tarifleri kabul ediyoruzValla sık yaptığım bir sürü yöresel yemek var ama biliyorsun bu ara meşgulüm. Aslında siteye yıllar önce eklediğim tariflerimin içinde yöresel yemek vardı. Direkt onunla katılmam mümkün mü acaba?
Yani tekrar yap diyorsun Nev Dur bakalım olur mu olurYarışma için yapılmış yeni tarifleri kabul ediyoruz
Yaparsanız çok güzel olurYani tekrar yap diyorsun Nev Dur bakalım olur mu olur
Valla sık yaptığım bir sürü yöresel yemek var ama biliyorsun bu ara meşgulüm. Aslında siteye yıllar önce eklediğim tariflerimin içinde yöresel yemek vardı. Direkt onunla katılmam mümkün mü acaba?
Bende en büyük destekçisiyimYap yap destekçinim senin
bende desteklerim ama yaptıgından banada yollarsanYani tekrar yap diyorsun Nev Dur bakalım olur mu olur
Sana niye yolluyorSana yollarsa daha fazla ip atlaman gerekecekbende desteklerim ama yaptıgından banada yollarsan
Olur ver adresini hemenbende desteklerim ama yaptıgından banada yollarsan
Hemen de kıskanBende en büyük destekçisiyim
Uuuu tolincimin biraz fazlası var galibaaaSana niye yolluyorSana yollarsa daha fazla ip atlaman gerekecek
Çok kıskandım bananeBenim işte çekil aradanHemen de kıskan
En buyük destekçisi benim iste
Bende istiyorum canıŞ adres MardinOlur ver adresini hemen
Olmaz olur muUuuu tolincimin biraz fazlası var galibaaa
Kara kediyi benÇok kıskandım bananeBenim işte çekil aradan
Bu kara kedi çok tatlıKara kediyi ben