- Konu Sahibi voussmevoyez
siz beni çileden çıkardıkça aynı oranda cevap veriyorum :)
Seviliyorsun.... Çok kalp şu an

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz beni çileden çıkardıkça aynı oranda cevap veriyorum :)
Ben de soruyorum. Tek cevapsız kalan soru o şu an.Kim onlar? Isim verin de zan altında kalmayalım![]()
Kim onlar? Isim verin de zan altında kalmayalım![]()
Babacık babacık cıcıkus (katili goren papağan masuk)seviiiim koşş katiiil geldiiiii
ispiklememe gerek mi varBen de soruyorum. Tek cevapsız kalan soru o şu an.
Evet.ispiklememe gerek mi var![]()
rastgele her sayfaya bak o zaman
Erkeklerimizin kıymetini bilelim. Konu sahibi gibi aslında kocişkolarımızda gözü olan ve bizi kandırıp boşatmaya çalışan gadınlara fırsat vermeyelim.
Daha döğüsüyonuzmu gıı![]()
Zaten hep baktığım için şaşırdım ya. Siz en iyisi bir melisa çayı içip yatın uyuyun.rastgele her sayfaya bak o zaman
uykum gelirse uyurumZaten hep baktığım için şaşırdım ya. Siz en iyisi bir melisa çayı içip yatın uyuyun.
Acugta baga ver vik vik vikBen çikirdeğimi çitliyom....
ciddi yazdığım konuya troll dediniz ama işi gevşeten de sizsinizAcugta baga ver vik vik vikcok sevmem ama az ver
![]()
ciddi olarak söylediğiniz şeylerle dalga geçmek de ayrı komediEvet ya kudra sever beyini.. heo buraya da yazar kadınlara beylerinin mezelerini hazirlasinlar, masaj yapsınlar, gomleklerini ütülesinler, arada o gomleklerden kendileri de giysinler diye..
Adeta geysa ruhludurKudrAlobar
Sayesinde evliligim kurtuldu, hemen 3. Cocugu yaptım.
Onu da o soyledi zaten, cocuk evliligi kurtarir dedi.
Boyle vizyon sahinidir arkadasim.
Canim kudram
Ben sana hıııc bısey demedim be bacıciddi yazdığım konuya troll dediniz ama işi gevşeten de sizsiniz