- 20 Ocak 2010
- 46.972
- 173.413
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi voussmevoyez
Nerden bildin daha 17 17 17 yimergen olduğun aşırı belli yazıp durma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden bildin daha 17 17 17 yimergen olduğun aşırı belli yazıp durma
Yani size laf düşmeyen konulara girmeniz yersiz olmuş. Kabul etmelisiniz ki yaptığınız doğru bir davranış değilkadın değilsin diyenlerden daha komik bir şey yok
linç beklemiyordum
bu kadar kör olduğunuzu bilmiyordum
Kız elin trolüne ciddi ciddi yazıyosun alicKör derken? Kimin ne yaşadığını nereden biliyorsun?
Konunun başından beri o kadar saçma sapan analizler uydurmuşsun ki kaç senelik üyeyim senin dediğini en fazla 3 5 kişide gördüm.
Kadın da olsan şaşırmam da, erkek olman daha yüksek ihtimal geliyor. Kadınlar biraz daha zeki oluyor bence![]()
git üni sınavı çalışNerden bildin daha 17 17 17 yim![]()
Siteyo cidden tanımıyorsun abla ayaklı libidodurergen olduğun aşırı belli yazıp durma
ahahhahah sitedeki herkes başkalarının hayatı hakkında konuşurken bana bunu demen çok yersiz olmuşYani size laf düşmeyen konulara girmeniz yersiz olmuş. Kabul etmelisiniz ki yaptığınız doğru bir davranış değil
Bu gece de böyle olsun be yolluk olsun bizeKız elin trolüne ciddi ciddi yazıyosun alic![]()
Uykum kaçtı galiba, aslında ilk okuduğumda yazmayın şuna diyordum kendi kendime konuya yazanlara. Birden kendimi burada buldum.Kız elin trolüne ciddi ciddi yazıyosun alic![]()
ben çoktan hallettim o işi, yine de sağol tatlım.evet bu konuda size bol şanslar :)
Üniversiteye gitmeyecek ki o. Şimdi koca bulma ve kocaya itaat etme stajı yapıyor burada. Seneye bulacaz bir eli sopalı everecez allahın izniynen.git üni sınavı çalış
bu siteyi yıllardır takip ediyorum. en az 7 sene olmuştur. her şey değişti ama değişmeyen tek şey buradaki kadınların eşleri/sevgilileri onlara kötü davransa bile sürekli alttan almaları. alttan almadıklarında da diğerlerinin ona zorbaca davranmaları... bu beni hep rahatsız etti. toplum olarak kadınlar değersiz olmayı kabullenmiş gibi geldi ve sebebini anlamıyorum. bu kadar mı birine muhtaçsınız?
hep bi tatsızlık çıkmasın aman sus şimdi bağırmasın bak boşanırsınız gibi saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
cevaplarınızı merak ediyorum.
Yanlış anlama ama bu konuda bnu paylaşma çünkü bana göre konu açılması şuurlu değildiKızlar hürriyete yine bir kadın cinayet haberi düşmüş hem de tüm aile katledilmiş. Hiç iyi günlerde değiliz
Hurriyet
ben de bu site yüzünden aile kavramından soğudumKatilmiyorum. Bence hic oyle degil, genelde surekli "taviz verme, oldurulmeyi mi bekliyorsun, gencligini bu adama mi harcayacaksin?" gibi yanitlar geliyor. Hatta bu forumun mottosu "bosan bence"
Ben bu forumu okuya okuya "hangi cilgin erkek bana zincir vuracakmis, sasarim?" modunda gezinmeye basladim. Hatta kendime saygimin olmadigi konular acarken (mesela beni sevmeyen bir erkege verdigim tavizler konusunu actim az once) linc yerim diye cekine cekine aciyorum...
Yanlış anlama ama bu konuda bnu paylaşma çünkü bana göre konu açılması şuurlu değildi
Konuda troll donuyor konu sahibinin konuyu ifade ediş biçimi bana uygun değil ha size uygundur bilememDemek istediğinizi tam anlamadım ama saygı duyuyorum
alkışben çoktan hallettim o işi, yine de sağol tatlım.
yazdıklarımı görürsen troll değil gayet ciddi bir konudan bahsediyorumKonuda troll donuyor konu sahibinin konuyu ifade ediş biçimi bana uygun değil ha size uygundur bilemem
Umarım anlatabildim ya
Konuda troll donuyor konu sahibinin konuyu ifade ediş biçimi bana uygun değil ha size uygundur bilemem
Umarım anlatabildim ya
siz beni çileden çıkardıkça aynı oranda cevap veriyorum :)Konu sahibine odaklanmayı zaten çok uzun süre önce bıraktım. Milleti çileden çıkarmak için bilinçli cevaplar verildiği ortada zaten. Bende kafama göre takılıyorum. Yarın banlançek zaten