buradaki kadınlar neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kör derken? Kimin ne yaşadığını nereden biliyorsun?
Konunun başından beri o kadar saçma sapan analizler uydurmuşsun ki kaç senelik üyeyim senin dediğini en fazla 3 5 kişide gördüm.
Kadın da olsan şaşırmam da, erkek olman daha yüksek ihtimal geliyor. Kadınlar biraz daha zeki oluyor bence :KK25:
Kız elin trolüne ciddi ciddi yazıyosun alic 😂

bu siteyi yıllardır takip ediyorum. en az 7 sene olmuştur. her şey değişti ama değişmeyen tek şey buradaki kadınların eşleri/sevgilileri onlara kötü davransa bile sürekli alttan almaları. alttan almadıklarında da diğerlerinin ona zorbaca davranmaları... bu beni hep rahatsız etti. toplum olarak kadınlar değersiz olmayı kabullenmiş gibi geldi ve sebebini anlamıyorum. bu kadar mı birine muhtaçsınız?
hep bi tatsızlık çıkmasın aman sus şimdi bağırmasın bak boşanırsınız gibi saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
cevaplarınızı merak ediyorum.

Katilmiyorum. Bence hic oyle degil, genelde surekli "taviz verme, oldurulmeyi mi bekliyorsun, gencligini bu adama mi harcayacaksin?" gibi yanitlar geliyor. Hatta bu forumun mottosu "bosan bence" :halay:

Ben bu forumu okuya okuya "hangi cilgin erkek bana zincir vuracakmis, sasarim?" modunda gezinmeye basladim. Hatta kendime saygimin olmadigi konular acarken (mesela beni sevmeyen bir erkege verdigim tavizler konusunu actim az once) linc yerim diye cekine cekine aciyorum...

Katilmiyorum. Bence hic oyle degil, genelde surekli "taviz verme, oldurulmeyi mi bekliyorsun, gencligini bu adama mi harcayacaksin?" gibi yanitlar geliyor. Hatta bu forumun mottosu "bosan bence" :halay:

Ben bu forumu okuya okuya "hangi cilgin erkek bana zincir vuracakmis, sasarim?" modunda gezinmeye basladim. Hatta kendime saygimin olmadigi konular acarken (mesela beni sevmeyen bir erkege verdigim tavizler konusunu actim az once) linc yerim diye cekine cekine aciyorum...
ben de bu site yüzünden aile kavramından soğudum

Konuda troll donuyor konu sahibinin konuyu ifade ediş biçimi bana uygun değil ha size uygundur bilemem
Umarım anlatabildim ya

Konu sahibine odaklanmayı zaten çok uzun süre önce bıraktım. Milleti çileden çıkarmak için bilinçli cevaplar verildiği ortada zaten. Bende kafama göre takılıyorum. Yarın banlançek zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X