buradaki kadınlar neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ciddi olarak söylediğiniz şeylerle dalga geçmek de ayrı komedi

Evet hep soylerim gerçekten de.
Kocalarimiz bas tacimiz diye.
2 de aslanlar gibi oglum var. Onlara da oyle diyorum, durun size simdi ben hizmet edeyim evlenince karılarınız edecek.
Altin büllüklü olduklari icin, ne canlar yakacaklar.
Aman oglum eglenin, gonul eglendirin, evlenecek kizi ben bulurum diyorum.
3 ve 5 yas evlilik konusmak icin biraz erken gibi gorunuyor ama olsun, cevremizdeki her kiz bebesine seni ogluma alacağım diyorum keyifli keyifli.
Cunku kiz alinip verilen bir sey.
Ben de böyleyim naparsin.
Senin hazımsızlık neydi tam olarak?
Direkt onu soyleseydin de yorulmasaydik kulupcek.

2 de aslanlar gibi oglum var. Onlara da oyle diyorum, durun size simdi ben hizmet edeyim evlenince karılarınız edecek.
3 ve 5 yas evlilik konusmak icin biraz erken gibi gorunuyor ama olsun, cevremizdeki her kiz bebesine seni ogluma alacağım diyorum keyifli keyifli.
yazık kafana

düşünmüyorum evlenmeyi sizin gibi dayak yiyene kadar bi adamın her yaptığına he demektense...
kızlar eşim kolumu kopardı ama haklı gibi geldi çünkü akşam yemeği yapmadım sizce boşanmalı mıyım?
al deve al hendek
yazık size ertesi gün de kadınlar şiddet gördü diye şiddet uygulayana gebersinnnn dersiniz
psikolojik şiddete devam siz akıllanmazsınız

sen başlattın.

Bir eğitimci olarak söyleyebilirim ki hiç erken değil. Ağaç yaşkene eğilir bacım. İyi işle bebeleri, kardeşlerini de iyi eğit ki abilerine hizmet ederken kocaya hizmet etmeyi öğrensin henüz bebeyken. Sen benim sözümden çıkma e mi, ben kurtardım senin evliliğini. Yoksa kocanı konu sahibi gibiler kapacaktı.

Bir eğitimci olarak söyleyebilirim ki hiç erken değil. Ağaç yaşkene eğilir bacım. İyi işle bebeleri, kardeşlerini de iyi eğit ki abilerine hizmet ederken kocaya hizmet etmeyi öğrensin henüz bebeyken. Sen benim sözümden çıkma e mi, ben kurtardım senin evliliğini. Yoksa kocanı konu sahibi gibiler kapacaktı.
ıhhhkkk siz varya evlilikle kafayı bozmuşsunuz
hayattaki en büyük amacınız evlenmek ve o kocayı asla birine kaptırmamak olsun :)
career goals :d

bu siteyi yıllardır takip ediyorum. en az 7 sene olmuştur. her şey değişti ama değişmeyen tek şey buradaki kadınların eşleri/sevgilileri onlara kötü davransa bile sürekli alttan almaları. alttan almadıklarında da diğerlerinin ona zorbaca davranmaları... bu beni hep rahatsız etti. toplum olarak kadınlar değersiz olmayı kabullenmiş gibi geldi ve sebebini anlamıyorum. bu kadar mı birine muhtaçsınız?
hep bi tatsızlık çıkmasın aman sus şimdi bağırmasın bak boşanırsınız gibi saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
cevaplarınızı merak ediyorum.
Turk kadini genel olarak boyle idareci olabilir mi annelerimizden gorduklerimiz aman evliligim aman yuvam aman cocuklarim derken bi ömrü eziyet icinde geciriyor olabiliriz allah yardim etsin ya valla zormus

bu siteyi yıllardır takip ediyorum. en az 7 sene olmuştur. her şey değişti ama değişmeyen tek şey buradaki kadınların eşleri/sevgilileri onlara kötü davransa bile sürekli alttan almaları. alttan almadıklarında da diğerlerinin ona zorbaca davranmaları... bu beni hep rahatsız etti. toplum olarak kadınlar değersiz olmayı kabullenmiş gibi geldi ve sebebini anlamıyorum. bu kadar mı birine muhtaçsınız?
hep bi tatsızlık çıkmasın aman sus şimdi bağırmasın bak boşanırsınız gibi saçma sapan tavsiyeler veriyorsunuz.
bacım senin kütük Manhattan da mı? Bura Türkiye, ortadoğunun harman olduğu yer, daha bugün, bak sadece bugün, 5 kadın (biri hamile) kocaları tarafından katledildi, dolayısıyla bu topraklarda çok şanslı bir kesim hariç çoğu kadın baba koca sevgili sokaktaki sapık... sarmalında tesadüf eseri hayattadır, hayattaysan şanslısın yani , sus alttan al ki şansını zorlama tavsiyesi bu yüzdendir bilinçsiz bile olsa hepimizin toplumsal kodlaması bu yönde, hele eğitimsiz sahipsiz ve çaresizsen.....good luck to survive

Dayak yiyen çoğu konu sahibi "Boşan demeyin" diye şart koşuyor ilk mesajında. O kişilere boşan diyemeyince "e bari çeneni kapat, haklı dahi olsan alttan al da daha fazla dayak yeme" deniyor, onu görmüşsünüzdür. Aksine BDV'dekileri "insanları boşamaya and içmişler" olarak adlandırırlar :D

Bir de bu "özünde iyi" ama şiddet uygulan kocacıklarından boşanmamak için bahaneleri de çok güzel bazılarının. En klasiği çocuk. Sanki o çocuklar annelerinin şiddet gördüğü evde çok sağlıklı çok güzel yetişecekmiş, sanki çok ilgili muhteşem bir babaları varmış gibi o çocukları babalarından ayırmak istemiyor çoğu.

"Annem/babam hasta, boşandığıma çok üzülür" diyenleri de var :olamaz: Sanki o anne/baba evladının şiddet gördüğünü ve kendisini üzmemek için bosanmadığını duysa kahrolmayacak.

Şartları uygun olmayan, boşandığı takdirde hayatı yaşadığından daha kötü olacak kadınlara hiçbir sözüm yok. Ancak komik bahaneler bulanlara çok kızıyorum.

Siteleri karıştırdınız ya da burda ironi için yazılan cvpları dikkate aldınız ama bana sanki sırf yazmış olmak için yazmışsınız gibi geldi, zira burda çok az kişi o dediğinizi der.

Kimseye susmadi yönünde tavsiye vermedim vermem.Evliligimi ikiye bölüyorum.Aman yuvam dağılmasın aman boşandı demesinler amannn çocuklarım babasız kalmasın.2.perde höst diye ayağa kalkış bir tekmede benim vurmam.Dagiliyor mu??Ne güzel vardır bir hayır... Boşandı mi diyecekler??Çocuklarımı büyütünce yenisini alırım kafaya takmayin😁Babasız mi büyüyecekler? Böyle babayla büyümekten iyidir 😉Ve sonuç ruhum buruk seni çok seviyorum aşkım bitanem dönnnn😁 Yeniden doğmuş bir koca.Basini yere yakın tutarsan celladın çok olur.Benim msjim bu kaybettigin kaybetmeye değer eş olsun ama gururun senle olsun elbet Allah bir kapı açar🙋

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X