- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.261
bayanlar merhabayınnya annem tavuk var dolapta dedi onu yap dedi ama hayatımda ilk defa tavuk yemeği yapacagım çok beceriksiz hissediyorum kendmii ne yapmam gerekiyo bana kuşbaşı doğra sulu yemek yap dedi ama :26:
Eylül nerdesin sende beni gör hadi kaldıracamm sonra koyuppp
kızlar kolay gelsin denince teşekkür ederim denir demi laaa
eylül nerdesin sende beni gör hadi kaldıracamm sonra koyuppp
morallarim bozulduuu , bir de ablası küçük kuzenımın resmıne yorum yapmış bu kım diye ; tabi onlar daha bilmiyo ; bende teyzemın kızı ablacım dedim
yapma yaaa:26::26: of of ne olacak böyleee
cok içerlendim valla... o kadar tatlı bir yüzün var ki artk üzülme kendine gel toparla kendini yapma bunu kendineee
Bizim yemekleri cogunlukla Kocisim yapar ben afiyetle yerimama az cok bilirim bende....
sulu dediyse hmmmmm:44: koy yagi dogra sogani kavur,sonra biber ve domates varsankes at biraz daha kavur,sonra kusbasi tavuklari at iyice kavur,en son salcali su kat,baharatlari koy,hafif ateste pisir....
eeeeyyyt be yemek tarifi verdim,kocisim görse gözleri yasaracak
ekleyin görünnnevetttt :):)
biz de göreydıkk iyidiii :)
merhaba nette bır suru tarıf var onlrdn bırını yapabılırsın ben fırın poşetıne patates bıber domates vs koyup harmalayıp yapıyorum cokg uzl pişiyorrr cabuk pişiyor hemdeee:)
ahhh ahh bir de ablası öpüyorum seni çok yazmışş bende seni öpüyorum dedimmmailesiyle bile aram ne kadar iyiydi ne yaptı bize böyleee
ahhh ahh bir de ablası öpüyorum seni çok yazmışş bende seni öpüyorum dedimmmailesiyle bile aram ne kadar iyiydi ne yaptı bize böyleee
dur koyuyom bak hemen bak kaldıracam hemenn
pühh sana yemek yapmasını bilmiyooo evde kaldı bu gızann
bir tane mi foto koydun allah seni2 sene öncesi ama bu yaa resimde çok anlaşılır değill :26: ama maşallah tabii yanaklarada bakk
ya ben normal günlük bi yemek istiyorum ve bulamıyorum öyle şeyler. neyse ki şimdi normal bişey buldum. bizimkiler annemin yemeklerine alışmış başka bi tarif olunca hemen bi kulp takıyorlar begenmiyorlar :26: benimde o yemek yapma yeni şeyler öğrenme şevkimi kırıyorlarinternette hep yok efendim fırında soslu tavuk, köri soslu kremalı tavuk filan bizimkilerin sevmediği biraz sosyetik buldukları şeyler. hele babam söylemediğini bırakmıyo böyle bi yemek yapınca (netten baktığımı şıp diye anlıyo) o yüzden annemin tarifi dışına çıkamıyorum yoksa yaptıgm yemekler hep dökülüyo bugünde annem işe geç kaldı tarif filan etmedi tavugu çıkardı bunu pişir akşama dedi gitti.
Bizim yemekleri cogunlukla Kocisim yapar ben afiyetle yerimama az cok bilirim bende....
sulu dediyse hmmmmm:44: koy yagi dogra sogani kavur,sonra biber ve domates varsankes at biraz daha kavur,sonra kusbasi tavuklari at iyice kavur,en son salcali su kat,baharatlari koy,hafif ateste pisir....
eeeeyyyt be yemek tarifi verdim,kocisim görse gözleri yasaracak
ayrıldığımızı bilmiyolar ama az çok bir şey olduğunu anlamışlardır resimleri kaldırmalardan :26: ailesini de çok seviyodumresmi gördün müü
ailesi ile iyide asıl önemli olan sizsiniz be kuzumm
o zaman ailesi daha bilmiyo dimii:26::26:
Üzülme canim,akli basina gelir insallah diycem ama....olur olur sen fazla düsme üstüne daha toy,gerci ben sizin yasinizda evlenmistim amaaaa
napımm olumm bşaka yok bu pc de ya hepsi bellek deebu pek belli değil işte idare et şeklimi şemalim bellli
yanaklarım cok tombik benim yaaaşimdiki halim baya bir farklı ama baya bir değiştimmm
denicem bakalıminşallah begenirler :18:
yine alıntıyı maffetmişim yaaa
cnm bayadır albumlere bakamıyorum hemen bakcmm allah bagslasınnn :) yerım bennn onuu yaaaa dogunca buyyor demekkı 1.5 senedır karsılasmıyoruz senınleee:)
cnm ne guzel aradan cıkrmssn 2 taneyı valla 2.yı yaprsm calısmam dıyorum hep hayrlısı
ne iş yapıyorsn bu arada