- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.301
annem daha 1 senedir çalışıyo o evdeyken zatn hiç yemeğe dokunmazdım bide ablam var annem olmayınca da o yapıyodu simdi anam çalışır, abam okur, ben evde oluncek hersey bana kaldı
Dur bakam varmi burda resmim...:44:Resmimi görenlerden resim isterimmm ona göre yoksa deşerimm valllaaa :104::104::104:
annem daha 1 senedir çalışıyo o evdeyken zatn hiç yemeğe dokunmazdım bide ablam var annem olmayınca da o yapıyodu simdi anam çalışır, abam okur, ben evde oluncek hersey bana kaldı
bende sizi görmek istiyommm
bizzz tanıştık mııı
Dur bakam varmi burda resmim...:44:
EKLEDIM BEN SENI KABL ET GOR BENI :)
GOREYIM SENI
bak bakım koymassan kan çıkarr
senin şu ifadene bayılıommm
sana ayrı bir yakışıyooo
gördün mü beniiiSende koyy
Ses ver sene o zaman niden sessiz sessiz duruyonn sennnn
bizzz tanıştık mııı
hahaha evet
en favori ifadeleriim ->
gordum senıı evlımısın?
hahaha evet
en favori ifadeleriim ->
kimseden çıkmıyo ki ses benden çıksın be ya
sayılırAslında sen genelde ayrılık hikayenden bahsediyorsun o yüzden ben o konuyu basından bilmediğim için yorum yapamıyorum Ama kabul ettm isteğini umarım yanlış anlaşılma olmamıştır
hep bi bahane hep bi bahanesen benim elime geç bir herşeyi öğretimm ben saannnaa
hayır ne alaka:44::44:
Böyle devam et kankaaaAhahahaahhh
Olurr mu öyle konuşuyozz ya gızz
benene benenebenim çikolatamda sever yemek yapmayı o yüzden gerek yok öğrenmeye ama işte şimdilik aileye yaparken annemin tarifleri dışına çıkmamam lazım
bak bakım koymassan kan çıkarr
o ne demek sitem miydi genelde ayrılık hıkayemden bahsediyorum :18:sayılıraslında sen genelde ayrılık hikayenden bahsediyorsun o yüzden ben o konuyu basından bilmediğim için yorum yapamıyorum ama kabul ettm isteğini umarım yanlış anlaşılma olmamıştır
SENIDE KABUL ETTIM EYLUL AMA FOTON YOK :):) SEN BENI GORDUN
BUARADA SENNLE TANSMADM BENDE SNRM :)