Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

2010 dogumlu cnm benımkııı 1 tane 2.ye cesaretım yok işle bir arada zor oluyor cocuk :)

senın 2 tanemıydı dun yetısemedım hızınıza ama akcırdım sanırım:)

ikitane canim...Allah eksik etmesin onlari ama ikitane zor,yinede tek cocuk olmaz arkadas olurlar ben simdilik annelik iznindeyim ama ise baslayinca zor olcak simdi böyleyken hihihihi olsunnnnn

hayırrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaa
şimdi gördümmmm

hmmmmm:18::18::18::18::18::18: ayrılmışlar iştee şimdide gel gitlet yaşıyorlarlarmışş

nasıl hayal etmiştin anlat bakalım şimdi sen koyyy , sağol kuzum

anlatamammmm koyacam bebegim şu başım biraz boşalsınnnn yogunlaştı bura

kız sevgii
sende albüm yapma endamını görelim

benim bu bilgisayarda hiç resmim yok bi erkek arkadaşımla çekindiğmiz var onu koyuyum tatlımmm

selam kızlar nasılsınız topiğiniz çok güzel bende daldım
Aleykümm selamm tatlımm hoşgeldin aramızaa
güzeldir topiğmizz

iş çıkıyoooo

anlatt beeeaaa benimki faceye yeni resim koymuş yemek yerken ; acıktım gülücükler falannn

Son düzenleyen: Moderatör:
[ı]güneşim 1,5 yaşında kızım maşallah pek bi dadlı albümümde var resimleri canım bakmak istersen eğer[/ı]

cnm bayadır albumlere bakamıyorum hemen bakcmm allah bagslasınnn :) yerım bennn onuu yaaaa dogunca buyyor demekkı 1.5 senedır karsılasmıyoruz senınleee:)

ikitane canim...allah eksik etmesin onlari ama ikitane zor,yinede tek cocuk olmaz arkadas olurlar Ben simdilik annelik iznindeyim ama ise baslayinca zor olcak simdi böyleyken hihihihi olsunnnnn

cnm ne guzel aradan cıkrmssn 2 taneyı valla 2.yı yaprsm calısmam dıyorum hep hayrlısı

ne iş yapıyorsn bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…