Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

ne var gızaam küçüğüm ben taam mı :KK19:

sus len ben senin yaşındaken neler neler yapıyordummmm:KK22::KK22::KK22:

Bak benim verdigim tarife at bide patateskesip icine ohhhh missss,gerci cadi sevgi beyenmedi yaaa:KK4: neyseeee

kötüyümm ben kötüyümmmmmmm:KK53::KK53::KK53::KK53:

ayrıldığımızı bilmiyolar ama az çok bir şey olduğunu anlamışlardır resimleri kaldırmalardan :26: ailesini de çok seviyodum :KK5:

benim yaşım iyi de o daha olgunlaşamadı işteee :KK43: ahh ahhh

iyi tememmmm :KK42: evet baya bir tombikkk :KK9: maşallah kuzumm yenilerini de görürüz inşallahh :nazar:

Nasıl yakıştırdın mı lennnnn:KK53::KK53::KK53: bu resim pek iyi deel ammaa:KK53::KK53:
ha şunu bileydin:KK53:

büyüdü büyüdü güneşim maşallah kocaman oldu yaaa bıdır bıdır konuşuyo bi görsen :KK55:

Kiz cadiiii kabul et,bende görcem banane banane:KK53:
kaldırdımm amma koyuyumm yinede gör şekerimm ama bu baya bir eskii:KK12::KK12:

Ayyyyyyy tombis tombis yanaklar,nekadar tatlisinizzzz cadiiii....fotoda melek gibi görünüyon yaaa neyse simarmaaaa... Cok yakisiyoesunuz canim allah ayirmasinnnn...:nazar:

Ayyyyyyy tombis tombis yanaklar,nekadar tatlisinizzzz cadiiii....fotoda melek gibi görünüyon yaaa neyse simarmaaaa... Cok yakisiyoesunuz canim allah ayirmasinnnn...:nazar:

yanaklarımm cok tombiss benimm yaaa:KK19::KK19::KK19: ama normalde kilolu değilimdir fıstık
işte 1 64 felan botum var 55 kiloyumnmm 56 da olabilir:KK9::KK9: balık etli olmayı seviyorum braz.
size diyomm ben cadı değilim diye inanmıyonuss bannaaaa:KK53::KK53::KK53:
Aminn canım cok teşekkür ederimmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:Sendende isterimm sende koyyyEn Büyük KKEn Büyük KK

X