- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.281
baktınn mııı
Kiz cadiiii kabul et,bende görcem banane banane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktınn mııı
ne var gızaam küçüğüm ben taam mı
Bak benim verdigim tarife at bide patateskesip icine ohhhh missss,gerci cadi sevgi beyenmedi yaaa neyseeee
ayrıldığımızı bilmiyolar ama az çok bir şey olduğunu anlamışlardır resimleri kaldırmalardan :26: ailesini de çok seviyodum
benim yaşım iyi de o daha olgunlaşamadı işteee ahh ahhh
iyi tememmmm evet baya bir tombikkk maşallah kuzumm yenilerini de görürüz inşallahh
ha şunu bileydin
büyüdü büyüdü güneşim maşallah kocaman oldu yaaa bıdır bıdır konuşuyo bi görsen
kaldırdımm amma koyuyumm yinede gör şekerimm ama bu baya bir eskiiKiz cadiiii kabul et,bende görcem banane banane
evettt allah bozmasın canımmmsus len ben senin yaşındaken neler neler yapıyordummmm
kötüyümm ben kötüyümmmmmmm
Nasıl yakıştırdın mı lennnnn bu resim pek iyi deel ammaa
kaldırdımm amma koyuyumm yinede gör şekerimm ama bu baya bir eskii
Bi yemek tarifi verdim herkes kayboldu:44: yemegimi pisiriyonuz fazla güvenmeyin bu konuda bana
evettt allah bozmasın canımmm
Arkadasligi kabul ettinmi cadiii,yoksa göremiyom...körmüyüm neee
benimde sen su halde iken sordugum soruya ya..
hay ben bu kafamı
özür dilerim eylülümmm
yok tatlımm sen öyle dedin diye üzülmedim tabiki , ablası öpüyorum falan yazmış ya kötü oldummm bilmiyolar herhalde böyle mi olucaktı yaa :85::85:
Arkadasligi kabul ettinmi cadiii,yoksa göremiyom...körmüyüm neee
valla ben burdayım
Sizin sorununuz ne bence bilyormusun sadece o herifin olgunlaşmamış olması
askerliğini yaptı mı buu
Ayyyyyyy tombis tombis yanaklar,nekadar tatlisinizzzz cadiiii....fotoda melek gibi görünüyon yaaa neyse simarmaaaa... Cok yakisiyoesunuz canim allah ayirmasinnnn...
gördün mü gızann
sus len ben senin yaşındaken neler neler yapıyordummmm
Gördüm gördüm.... Buarada benim kociste böyle kara kuru biseyyyyy,biraz göbis olustu artik ama cooookkkk minnacikkkk....