Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

patronumun asistaniyim,sagkoluyum,isini kolaylastiran elemaniyimmmm yaaaa

bayanlar merhabayınn ya annem tavuk var dolapta dedi onu yap dedi ama hayatımda ilk defa tavuk yemeği yapacagım çok beceriksiz hissediyorum kendmii ne yapmam gerekiyo bana kuşbaşı doğra sulu yemek yap dedi ama :26:

bayanlar merhabayınn Ya annem tavuk var dolapta dedi onu yap dedi ama hayatımda ilk defa tavuk yemeği yapacagım çok beceriksiz hissediyorum kendmii Ne yapmam gerekiyo bana kuşbaşı doğra sulu yemek yap dedi ama :26:

merhaba nette bır suru tarıf var onlrdn bırını yapabılırsın ben fırın poşetıne patates bıber domates vs koyup harmalayıp yapıyorum cokg uzl pişiyorrr cabuk pişiyor hemdeee:)

bayanlar merhabayınn ya annem tavuk var dolapta dedi onu yap dedi ama hayatımda ilk defa tavuk yemeği yapacagım çok beceriksiz hissediyorum kendmii ne yapmam gerekiyo bana kuşbaşı doğra sulu yemek yap dedi ama :26:

pühh sana yemek yapmasını bilmiyooo evde kaldı bu gızann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…