- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #1.241
delii
ben burda ne çkiyom haberin var mı
ders seçemedim kontejyan açılmıyo
cnm bayadır albumlere bakamıyorum hemen bakcmm allah bagslasınnn :) yerım bennn onuu yaaaa dogunca buyyor demekkı 1.5 senedır karsılasmıyoruz senınleee:)
cnm ne guzel aradan cıkrmssn 2 taneyı valla 2.yı yaprsm calısmam dıyorum hep hayrlısı
ne iş yapıyorsn bu arada
göremiyom ben albümleriNiye loooo:44:
hb kızlar neler konuşuyorsunuz bende katılayım ama ben hepinizden büyüğüm ablanızım yani
açılcak bekleyin sürekli deneyin diyorlarniye açılmıyo ki okula gitte bir sor:26::26:
patronumun asistaniyim,sagkoluyum,isini kolaylastiran elemaniyimmmm yaaaa
hosgeldin....sanmam ben genc ruhlu ablayim burdaaaaAma sen benden büyüksen daha genc hissedecem vallah
Yas kac?
oda ıyımısss
bende 83 luyum :):)
Ben 80 liyim ama 90 li gibi hissediyom vallahhh
açılcak bekleyin sürekli deneyin diyorlar
sabahın 6sından beri deniyorum
bayanlar merhabayınnya annem tavuk var dolapta dedi onu yap dedi ama hayatımda ilk defa tavuk yemeği yapacagım çok beceriksiz hissediyorum kendmii ne yapmam gerekiyo bana kuşbaşı doğra sulu yemek yap dedi ama :26:
anlatt beeeaaabenimki faceye yeni resim koymuş yemek yerken ; acıktım gülücükler falannn
hb kızlar neler konuşuyorsunuz bende katılayım ama ben hepinizden büyüğüm ablanızım yani
bayanlar merhabayınnYa annem tavuk var dolapta dedi onu yap dedi ama hayatımda ilk defa tavuk yemeği yapacagım çok beceriksiz hissediyorum kendmii Ne yapmam gerekiyo bana kuşbaşı doğra sulu yemek yap dedi ama :26:
bayanlar merhabayınnya annem tavuk var dolapta dedi onu yap dedi ama hayatımda ilk defa tavuk yemeği yapacagım çok beceriksiz hissediyorum kendmii ne yapmam gerekiyo bana kuşbaşı doğra sulu yemek yap dedi ama :26:
niye ağlıyonn aglama ne olurr yaaa
her telden var tatlımmm sen gel yeterkii