Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

2010 dogumlu cnm benımkııı 1 tane 2.ye cesaretım yok işle bir arada zor oluyor cocuk :)

senın 2 tanemıydı dun yetısemedım hızınıza ama akcırdım sanırım:)

ikitane canim...Allah eksik etmesin onlari ama ikitane zor,yinede tek cocuk olmaz arkadas olurlar :KK55: ben simdilik annelik iznindeyim ama ise baslayinca zor olcak simdi böyleyken hihihihi olsunnnnn

hayırrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaa
şimdi gördümmmm:KK59:

hmmmmm:18::18::18::18::18::18: ayrılmışlar iştee şimdide gel gitlet yaşıyorlarlarmışş:KK31::KK31:

nasıl hayal etmiştin anlat bakalım :KK51: şimdi sen koyyy , sağol kuzum :nazar:

anlatamammmm:KK53::KK53::KK53::KK53: koyacam bebegim şu başım biraz boşalsınnnn yogunlaştı bura:KK31:

kız sevgii
sende albüm yapma endamını görelim :KK53:

benim bu bilgisayarda hiç resmim yok bi erkek arkadaşımla çekindiğmiz var onu koyuyum tatlımmm

selam kızlar nasılsınız topiğiniz çok güzel bende daldım
Aleykümm selamm tatlımm hoşgeldin aramızaa:KK16::KK16:
güzeldir topiğmizz:nazar::nazar::nazar:

iş çıkıyoooo:KK36::KK36::KK36:

hmmmmm:18::18::18::18::18::18: ayrılmışlar iştee şimdide gel gitlet yaşıyorlarlarmışş:KK31::KK31:

anlatamammmm:KK53::KK53::KK53::KK53: koyacam bebegim şu başım biraz boşalsınnnn yogunlaştı bura:KK31:

benim bu bilgisayarda hiç resmim yok bi erkek arkadaşımla çekindiğmiz var onu koyuyum tatlımmm

Aleykümm selamm tatlımm hoşgeldin aramızaa:KK16::KK16:
güzeldir topiğmizz:nazar::nazar::nazar:

iş çıkıyoooo:KK36::KK36::KK36:
anlatt beeeaaa :KK14: benimki faceye yeni resim koymuş yemek yerken ; acıktım gülücükler falannn :KK5:

Son düzenleyen: Moderatör:
[ı]güneşim 1,5 yaşında kızım maşallah pek bi dadlı albümümde var resimleri canım bakmak istersen eğer[/ı]

cnm bayadır albumlere bakamıyorum hemen bakcmm allah bagslasınnn :) yerım bennn onuu yaaaa dogunca buyyor demekkı 1.5 senedır karsılasmıyoruz senınleee:)

ikitane canim...allah eksik etmesin onlari ama ikitane zor,yinede tek cocuk olmaz arkadas olurlar :KK55: Ben simdilik annelik iznindeyim ama ise baslayinca zor olcak simdi böyleyken hihihihi olsunnnnn

cnm ne guzel aradan cıkrmssn 2 taneyı valla 2.yı yaprsm calısmam dıyorum hep hayrlısı

ne iş yapıyorsn bu arada

X