Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

bayanlar merhabayınn :KK3: ya annem tavuk var dolapta dedi onu yap dedi ama hayatımda ilk defa tavuk yemeği yapacagım çok beceriksiz hissediyorum kendmii :KK43: ne yapmam gerekiyo bana kuşbaşı doğra sulu yemek yap dedi ama :26:

Bizim yemekleri cogunlukla Kocisim yapar ben afiyetle yerim:KK56: ama az cok bilirim bende....
sulu dediyse hmmmmm:44: koy yagi dogra sogani kavur,sonra biber ve domates varsankes at biraz daha kavur,sonra kusbasi tavuklari at iyice kavur,en son salcali su kat,baharatlari koy,hafif ateste pisir....

eeeeyyyt be yemek tarifi verdim :KK51:,kocisim görse gözleri yasaracak:KK53:

morallarim bozulduuu , bir de ablası küçük kuzenımın resmıne yorum yapmış bu kım diye ; tabi onlar daha bilmiyo ; bende teyzemın kızı ablacım dedim :KK5::KK5:

yapma yaaa:26::26: of of ne olacak böyleee:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:
cok içerlendim valla... o kadar tatlı bir yüzün var ki artk üzülme kendine gel toparla kendini yapma bunu kendineee:KK25:

yapma yaaa:26::26: of of ne olacak böyleee:KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:
cok içerlendim valla... o kadar tatlı bir yüzün var ki artk üzülme kendine gel toparla kendini yapma bunu kendineee:KK25:

ahhh ahh bir de ablası öpüyorum seni çok yazmışş bende seni öpüyorum dedimmm :KK43::KK43: ailesiyle bile aram ne kadar iyiydi ne yaptı bize böyleee :KK30::KK30:

Bizim yemekleri cogunlukla Kocisim yapar ben afiyetle yerim:KK56: ama az cok bilirim bende....
sulu dediyse hmmmmm:44: koy yagi dogra sogani kavur,sonra biber ve domates varsankes at biraz daha kavur,sonra kusbasi tavuklari at iyice kavur,en son salcali su kat,baharatlari koy,hafif ateste pisir....

bu ne la büle yemek tarifi mi olurr pühhhh:KK53::KK53::KK53:
evetttt :):)

biz de göreydıkk iyidiii :)
ekleyin görünnn:KK53::KK53::KK53::KK53:

merhaba nette bır suru tarıf var onlrdn bırını yapabılırsın ben fırın poşetıne patates bıber domates vs koyup harmalayıp yapıyorum cokg uzl pişiyorrr cabuk pişiyor hemdeee:)

ya ben normal günlük bi yemek istiyorum ve bulamıyorum öyle şeyler. neyse ki şimdi normal bişey buldum. bizimkiler annemin yemeklerine alışmış başka bi tarif olunca hemen bi kulp takıyorlar begenmiyorlar :26: benimde o yemek yapma yeni şeyler öğrenme şevkimi kırıyorlar :KK43: internette hep yok efendim fırında soslu tavuk, köri soslu kremalı tavuk filan bizimkilerin sevmediği biraz sosyetik buldukları şeyler. hele babam söylemediğini bırakmıyo böyle bi yemek yapınca (netten baktığımı şıp diye anlıyo) o yüzden annemin tarifi dışına çıkamıyorum yoksa yaptıgm yemekler hep dökülüyo :KK50: bugünde annem işe geç kaldı tarif filan etmedi tavugu çıkardı bunu pişir akşama dedi gitti.

ahhh ahh bir de ablası öpüyorum seni çok yazmışş bende seni öpüyorum dedimmm :KK43::KK43: ailesiyle bile aram ne kadar iyiydi ne yaptı bize böyleee :KK30::KK30:

Üzülme canim,akli basina gelir insallah diycem ama....olur olur sen fazla düsme üstüne daha toy,gerci ben sizin yasinizda evlenmistim amaaaa:KK30:

bir tane mi foto koydun allah seni :KK9: 2 sene öncesi ama bu yaa resimde çok anlaşılır değill :26: ama maşallah tabii :nazar: yanaklarada bakk :KK19::KK19:

napımm olumm bşaka yok bu pc de ya hepsi bellek dee:KK47::KK47::KK47::KK47::nazar::nazar::nazar: bu pek belli değil işte idare et şeklimi şemalim bellli:KK9::KK9::KK9:
yanaklarım cok tombik benim yaaa:KK19::KK19: şimdiki halim baya bir farklı ama baya bir değiştimmm:21::21:

ya ben normal günlük bi yemek istiyorum ve bulamıyorum öyle şeyler. neyse ki şimdi normal bişey buldum. bizimkiler annemin yemeklerine alışmış başka bi tarif olunca hemen bi kulp takıyorlar begenmiyorlar :26: benimde o yemek yapma yeni şeyler öğrenme şevkimi kırıyorlar :KK43: internette hep yok efendim fırında soslu tavuk, köri soslu kremalı tavuk filan bizimkilerin sevmediği biraz sosyetik buldukları şeyler. hele babam söylemediğini bırakmıyo böyle bi yemek yapınca (netten baktığımı şıp diye anlıyo) o yüzden annemin tarifi dışına çıkamıyorum yoksa yaptıgm yemekler hep dökülüyo :KK50: bugünde annem işe geç kaldı tarif filan etmedi tavugu çıkardı bunu pişir akşama dedi gitti.

Bak benim verdigim tarife at bide patateskesip icine ohhhh missss,gerci cadi sevgi beyenmedi yaaa:KK4: neyseeee

denicem bakalım :KK1: inşallah begenirler :18:

resmi gördün müü:KK4::KK4::KK4::KK4:
ailesi ile iyide asıl önemli olan sizsiniz be kuzumm
o zaman ailesi daha bilmiyo dimii:26::26:
ayrıldığımızı bilmiyolar ama az çok bir şey olduğunu anlamışlardır resimleri kaldırmalardan :26: ailesini de çok seviyodum :KK5:
Üzülme canim,akli basina gelir insallah diycem ama....olur olur sen fazla düsme üstüne daha toy,gerci ben sizin yasinizda evlenmistim amaaaa:KK30:

benim yaşım iyi de o daha olgunlaşamadı işteee :KK43: ahh ahhh

napımm olumm bşaka yok bu pc de ya hepsi bellek dee:KK47::KK47::KK47::KK47::nazar::nazar::nazar: bu pek belli değil işte idare et şeklimi şemalim bellli:KK9::KK9::KK9:
yanaklarım cok tombik benim yaaa:KK19::KK19: şimdiki halim baya bir farklı ama baya bir değiştimmm:21::21:

iyi tememmmm :KK42: evet baya bir tombikkk :KK9: maşallah kuzumm yenilerini de görürüz inşallahh :nazar:

yine alıntıyı maffetmişim yaaa:KK30::KK30:

ha şunu bileydin:KK53:

cnm bayadır albumlere bakamıyorum hemen bakcmm allah bagslasınnn :) yerım bennn onuu yaaaa dogunca buyyor demekkı 1.5 senedır karsılasmıyoruz senınleee:)

cnm ne guzel aradan cıkrmssn 2 taneyı valla 2.yı yaprsm calısmam dıyorum hep hayrlısı

ne iş yapıyorsn bu arada

büyüdü büyüdü güneşim maşallah kocaman oldu yaaa bıdır bıdır konuşuyo bi görsen :KK55:

X