- 25 Şubat 2008
- 13.358
- 47
- 37
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
:26::26::26::26: tamammmmm yeğen olmazz:26::26::26::26:
bak depüklerim seni haaa
hadi ge bakem gelde gör bakem kim kimi depüklüyo
ben burda takılınca zaman çok çabuk geçiyor =)) ne güzell
:26::26::26:
:26::26::26: ağır vaka insann
uuuu kendime çok güzel ciciiler baktım yarın alırım belkim hem bayramda da onu giyerimm
hodri meydan o zamannn
şiddete hayırdet kanmam sana gelmemmm zaten açıktımm eve gitsek de yimek yisek yaa sen ne yimek yapacan bugun di bana
al kanka al kafan dağılır hemmmmmmne aldın laa
sahi bayram ne zamannn:26::26:
:valla canım köfte patates yapayım diyorum bugün ya gidince biraz daha evi toparlayayım kırılacakları gazetelemeye devam edeyim yapabilirsem kızım izin verirse sen ne yapcan yemek ne var bize gel aramız az sen konya ben afyon
valla canım köfte patates yapayım diyorum bugün ya gidince biraz daha evi toparlayayım kırılacakları gazetelemeye devam edeyim yapabilirsem kızım izin verirse sen ne yapcan yemek ne var bize gel aramız az sen konya ben afyon
yarın alcam şimdi vakit yok 5 te çıkıyorum tam konsantre olamadım yarın rahatça bakarımbayram 13 ekim sanırsam :26:
niye daa önce üye olmadınn şapşikkk
köftee patatesss ıımmmm çok güzelmişşmisafir kabul ediyormuydunuz
senin mesain 5 te mi bitiyor bize daha 1 saat var be
daha önce bilmiyordum yeni keşfettim bendee
devlet olunca mecburrr ama eve gidince girerim belkiii, görüşürüz canımm :13::13:
gelecen mi hep hııı
ımmm kabul ederseniz neden olmasınbak bu sefer hiç çıkmam ama söyliyim bıkma benden sonraaa
bende konyadann sevgi benn bunlar bana melake cadısı der ama sen sakın onlara uymaabeni tanımıyon mı gızz senn
he valla nazar değmesin topuğumaaikinci topiğimi acımm dedim patladı gittii