Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

hodri meydan o zamannn:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
şiddete hayırEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK det:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: kanmam sana gelmemmm:KK19::KK19: zaten açıktımm:KK56::KK56::KK56::KK53::KK53::KK53::KK53: eve gitsek de yimek yisek yaa:KK9::KK9::KK9::KK9: sen ne yimek yapacan bugun di bana:KK53:

valla canım köfte patates yapayım diyorum bugün ya gidince biraz daha evi toparlayayım kırılacakları gazetelemeye devam edeyim yapabilirsem kızım izin verirse sen ne yapcan yemek ne var bize gel aramız az sen konya ben afyon:KK52:

valla canım köfte patates yapayım diyorum bugün ya gidince biraz daha evi toparlayayım kırılacakları gazetelemeye devam edeyim yapabilirsem kızım izin verirse sen ne yapcan yemek ne var bize gel aramız az sen konya ben afyon:KK52:
:
aramız az diiii püslükkk :KK53: 26::26::26: afyona gelmiştimmmm bir kaç sefer ünv okuduğmda oraya düşmüştü yolummmm
kızın kaç yaşında annesi minik mi sen işdeyken onlar nerde:26::26::26:
valla yemekleri benim annem yapıyp ne yaptı bilmemm kii:KK56::KK56:

Son düzenleme:

köftee patatesss ıımmmm çok güzelmişş :KK17: misafir kabul ediyormuydunuz :KK16:

X