Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

hadi ya ciddimisinn:26::26::26: cok üzüldümm canım
Rabbim şifa versinn..
Eylül bu cocuktan derhal ayrıll derhall :KK47::KK47::KK47:
Nolursun ya.. bu cocuk sana zarar veriyor bak:KK43:
sağol canım aminn inşallah :KK16:

kafamda bitti zaten canım bu ilişki için herşeyi yaptım kaldıramıyorum artıkk :KK50::KK50:
Eylül ver annem sen şunun numarasını
eylül senden ayrılmak istiyo ama söylemiyo dicem :KK47:

kuzenımde öyle diyo ver bi haddini bildiriyim diyor ama bu sefer ben çok zor durumda kalırım :26:

Yok yauwwww anca ihriyarlamis bi Tassss 

hmmmm:KK23::KK23::KK23: görmek lazımm:KK23::KK23:

:KK19::KK19:
barıştıkk oley artık dövebilirimm:KK53::KK53::KK53::KK53:

sağol canım aminn inşallah :KK16:

kafamda bitti zaten canım bu ilişki için herşeyi yaptım kaldıramıyorum artıkk :KK50::KK50:

kuzenımde öyle diyo ver bi haddini bildiriyim diyor ama bu sefer ben çok zor durumda kalırım :26:

eylülllllllllllllllll ben o zaman sana daa birşey demiyorum herkez sana yardım etmek istiyor ama sen geri çeviriyorsunn:KK19::KK19: kal öyle emi:KK47:

hmmmm:KK23::KK23::KK23: görmek lazımm:KK23::KK23:

:KK19::KK19:
barıştıkk oley artık dövebilirimm:KK53::KK53::KK53::KK53:

eylülllllllllllllllll ben o zaman sana daa birşey demiyorum herkez sana yardım etmek istiyor ama sen geri çeviriyorsunn:KK19::KK19: kal öyle emi:KK47:

sağolun kızlar herkes yardım ediyo ama yapacak bir şey yok ki ağzıma geleni saydım yine ses yok daha ne yapayımm :85:

Hoşgeldinizzz efenimm tabiki gelebilirsinizzz:KK16::KK16::KK16::KK16: ama bir daha cııkmamak şartıylannn:KK16::KK16::KK16:
heh bakın işte
buraya gelen birdaha kurtulamıyor kızlar
ona göre aklınızı başınıza toplayın :KK25::KK25:
ben geldim kurtulamıyorum bu melake cadısından
tehdit ediyo
gelmezsen döverm diyo

koptum birden odada kimse yok idii :18: :KK1:

evet üzülmemem gerektiğini benimki de biliyo ne kadar hassas davranıyor değil mii :KK14::KK14:

polikistik over diye bişey çıktı canım kadın hastalıkları doktor üzüntü stres çok etkiler dedi bir de kilo ver biraz dedi işte ilaç verdi :KK30:

canım çok geçmiş olsun...
:KK19::KK19::KK19:
artık hep gel buralara emi zaman buldkcaa:KK19::KK19: valla çok cabuk ilerlii yaa:KK53::KK53: mesain kaçta bitiyoooo:21:

gelirim haftanın 5 günü allahın izniyle burdayım 08:00-18:00 bacım...

afedersin de şeyin de değilsin gibi davranıyo bu cocuk eylülümm sana
ne yazdın ne dedinn:KK25::KK25:

resmen öyle davranıyo whtsapta çevrmiçi ordan yazıyorum yokk cevappp :KK4: yeter arttık kaldıramıyorum saçmalamayı kes cevap ver nasıl birisin falan diyorum işte bir daha affetmiycem seni dedim bıktım artık dedim , ne demedim ki :KK31:

hahaha :KK70: kamuda çalışıyorum . mühendisim . samsunda yalnız yaşıyorum .27 yaşında bekar bi hatunum :KK53:

dimek bekarsınn hıı:KK23::KK23::KK23:
maşallah canımm mesleğinde elinde:nazar::nazar::nazar:Bende avukatın yanında çalışıyorumm dışardan olkuyorumm
20 yaşındayımm
ailen nerde:26:
canım çok geçmiş olsun...

gelirim haftanın 5 günü allahın izniyle burdayım 08:00-18:00 bacım...
ahaa şimdi olduu:KK51::KK51: mesailerimzde aynıııı:21::21::21::21::21: ohh gelsin sohbetlerr:KK19:

X